Ben konuşmak istemiyorum belki eskilerinizi ama dinleyen yok ha bire anlatıyorlar hiç susmadan yorulmadan şiirlerden türkülerden filmlerden bahseden yok anca geçmiş... sizde de oluyor mu?
3 ay
Valla insanlar kendi yaralarına müdahale etmeyip, başkasinin yıktıgı ya da kendisini uçuruma götürüp yeni tanıstıgı kişiye o ihaleye sokup veyahut o soruna bir ilaç yerine koyup seni çözmeni bekliyor ki kendi hareket bile etmiyor dkdkdk
Çok değişik bir toplum ve zihniyet oldu. Yaralar da kendisi adım atmadan yapılacak bir husus bile değil bir çogu.
Yaraya müdahale edince vay efendim sen kimsin oluyor
Yani kesinlikle demek bile istemedim bunu sjsjsj
Ben seni düşünüyorum iyiliğini diyince de ; sen karısma ben yaparım kendine bak ne demek istiyorsun gibi geri dönüş gelmesi cabası
Ajitasyon yaparak etkilemeye çalışıyorlar çünkü. Ben yaralarımı anlatmaktan kaçınırım mesela, anlatmak kolay değil travmaları. Bazı şeyler anlatılabilir ama genel olarak gerek yok.
Dinlemek istiyor musun diye soran yok ki bıktım
Başka şeylerden konuşmak istediğini söyle mesela.
Hiç uğraşamam direk engel bende artık yeri yorgunlugum yorgunluk kafmaya gerek yok
Napıyon gecelerin yargıcı
Yorum yazıyorum.
İnsan bazen yeni bir başlangıç isterken karşısında sürekli eski kırıkların açılması gerçekten yorucu oluyor 🌿 Senin sohbetten keyif alma ihtiyacın çok anlaşılır. Herkesin içinde taşımakta zorlandığı yük var ama her tanışma bir terapi odası değil 🤍 Sen sınır koymayı deneyebilirsin. Konuyu nazikçe değiştirmek ya da “şu an daha hafif şeylerden konuşmak istiyorum” demek hakkın. İlişkiler karşılıklı enerjiyle beslenir 🌸 Senin ihtiyacın da en az onların yaraları kadar önemli.
Cevap
2Cevap
öylelerini sevmem
Şiir okuduğunu duymadık mübarek ben dert dinlemeyi hiç sevmem ay özellikle kendini tamamlayamamış insanlar ya daha kendimi büyütemedim
Dm at atiyim o halde
Olur
Gelmedin?
Sen şimdi diuorsundur acaba hangisi
Valla hiç tr demiyorum artik merak etmiyorum 7 takipçim var kimseyide takip etmiyorum o kadar yorgunm. Gelene kapi acik
O kadarını bilmiyorum tbikisi
Sormadiğin için çok normal.
Kisacasi skmde bile degil yani bu saatten sonra onemli olsaydn ztn konusuyor olurduk
Millet dert anlatcak
Adam ariyor yara sarcak
Degil herkes belese dert dinlicek adam ariyo
Kafa dağıtmaya geliyorum hiç çekemem
Onu diyorum işte enerji tüketiyor
Hemen engel butonu 🥳
Iyi ki var yoksa site cekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?