Yurtta gece 10-2 arası hala bağırıp kahkahalarla sohbet ediyorlardı? ne diyorsunuz?

Dedim ki kızın birisine “ hatırlıyor musun gündüz vakti senin arkadaşın odada uyuyordu ben müzik dinlemiyordum, konuşmuyordum sadece kitap yerleştiriyordum ve bana çıkan o sesten dolayı arkadaşım uyuyor diye uyarmıştın sen ne yapıyorsun bu saatte “ dedim. Hiçbir şey diyemedi. Diğer kıza da dedim ki “ sen geçenlerde ben bağırdım diye ( gündüz 1 dakika telefonda sinirlenmiştim ) bağırıyordun sen sürekli bağırarak konuşuyorsun gece bu saatte gürültü yapıyorsun” dedim. Bana diyor beni uyarsaydın ben dedim “ gecenin bu saatinde gürültü yapmaman gerektiğini biliyor olman lazımdı bu uyarılacak bir şey değil” dedim. Uyarsaydın diyor bir şeyler diyor beni suçluyor ben telefonda bağırıyormuşum. Sonra “ ben sizi uyarmak için söylemedim içimde kalmasın diye söyledim aylardır yaptığınız şey belli, herkes kendine yakışanı yapar” dedim zaten bunu en başından beri yapıyorlar aylardır bunu da dedim
Yurtta gece 10-2 arası hala bağırıp kahkahalarla sohbet ediyorlardı? ne diyorsunuz?