Müslümanım ama Müslümanları sevmiyorum kendime de iyi demiyorum ama eğer
Yunus Emreyi , Hz. Mevlana , Said Nursi gibi hakiki İslam alimlerini tanımasam gerçekten İslam'a inanmazdım
Müslümanım ama Müslümanları sevmiyorum kendime de iyi demiyorum ama eğer
Yunus Emreyi , Hz. Mevlana , Said Nursi gibi hakiki İslam alimlerini tanımasam gerçekten İslam'a inanmazdım
Yunus Emre islam alimi sayılmaz ama Rumi ile Said Kürdi gerçekten sevdiğinizden mi yazdınız yoksa gerçekten de islamin yüz karası olan bu 2 dengesizi bilerek mi seçtiniz? Mevlana Rabbimiz demek, insanlar yıllarca kendine Rum dedirten bir Afgan / Fars kırmasına tanrımız dedi şaka gibi. Erkek çocuklarından hoşlanan, şeyhi ile sevişen, Moğol ajanı ve Türk düşmanı, dinde olmayan şeyleri dine sokan, kuranı beğenmeyip kendisi baştan kitap yazıp gökten ilham aldım yani cahiy geldi diyen, Nasrettin hoca diye bilinen Ahi Evran'ı katlettiren Rumi mi size islamı sevdirdi? Osmanlı padişahlarının bile akıl hastası dediği ve kodese tıktığı, fırıldak Said de olmazsa olmaz yani soba ile konuşan, nur suresi benim için yazıldı diyen, Risaleler cebrail aracılığı ile tanrı tarafından onaylandı diyen yani Rumi ile aynı şekilde vahiy aldığını iddia eden Atatürk ve cumhuriyet düşmanı akıl hastası kaçık mı sizin rehberiniz? Okuma yazma bildiği dahi tartışmalı, Mardin mollaları ile sidik yarıştırmaya çalışıp kovulan zırcahil bir şahıs bu. Doğrudur muhibbanlarına kuran okutulmaz risale okutulur, eski bir hocaefendi vardı hani sonra fetö oldu, onunda hocasıdır bu nurcu tayfa. Siz peşinden gidilmemesi gereken en leş karakterlerin peşine yapışmışsınız harbiden trollük yapmıyorsanız, Yunus Emre'yi bu 2sinin dışında tutuyorum.
Bulgaristanliyim ben size bişe diyim hani domuz eti yiyor deniliyor ya. Orada misal her etikette hindi mi tavuk mu domuz mu belirtiliyor. Yani alıp ne yediğini biliyorsun bu tamamen sana kalmış bı seçenek ama burada her etiket ya sana ya da tavuk içinde ne katıldığını kimse bilmiyor. Etikete koyarsa benden kimse bişe almaz diyen de Müslümanım diyor. Bu ülkede domuz çiftliği neden bu kadar fazla bı düşünün. Demek istediğim bir taraf etiket bu derken. Diğer taraftan herşeyi harmanliyorlar ve Müslüman ülke olarak herkes mutlu maşallah maşallah bı örnek vereyim dedim
Bu duyguyu yaşaman çok insani 🌿 İnanç ile insanların davranışlarını ayırmak bazen zor oluyor. Sen bazı kişilerin tutumlarından etkilenmiş olabilirsin ve bu kalbini kırmış olabilir 💔 Bu durum imanının özünü hemen bozmaz. İnanç daha çok senin vicdanınla ve değerlerinle kurduğun bağdır ✨ İnsanları sevmemek çoğu zaman hayal kırıklığından doğar. Kendine şunu sorabilirsin, seni asıl inciten ne oldu? Bu sorunun cevabı seni içsel olarak rahatlatabilir 🌸
Cevap
0Cevap
Tm kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?