Eşim eski sevgilisini annesi evdeyken eve getirdi ve annesi de biliyordu her şeyi bir gördüm ki evde
3 ay
Eşim eski sevgilisini annesi evdeyken eve getirdi ve annesi de biliyordu her şeyi bir gördüm ki evde
Cevap
8Cevap
Bu nasil bir mantik aklim almiyor sasirmak istiyorum ama bu duygumu kaybettim bu ulkede
Ne yapmayi planliyorsun peki. Nasil durabiliyorsun konusabiliyorsun yikardim heralde ortaligi
Neden boyle bir sey dedi sorunlar mi vardi
Baya baya sorun mevcut yani
Allah yardimcin olsun ama seni deniyorlar bu ustune gelmektir
Aglama ama oyle yaparsan bende tutamam kendimi
Üzerine düşünmeye değecek insanlar değiller boşan kendi hayatına bak.
Değerini bilmeyen insanlara değer verme çocuk falan var mı?
Kurtar kendini işte hazır çocukta yokken kaç yaşındasın?
Daha çok gençsin kendini kurtar hamile falan kalmadan yoksa ilerde çok daha berbat bir hayatın olur değer göreceğin birisi ile evlen.
Hayatta bazen haketmediğimiz şeyler başımıza gelir önemli olan o süreçten ne hızla doğru kararlar alıp çıkabildiğimizdir
Ne alaka ya. Evliyken eski sevgilisini neden eve getirmiş. Ewe atmış yani?
Yuh daha neler.
26yaşında buraya hem okula yazılmış hemde çalışıyor
Boşan gitsin
Ve eşim evraklarını yaptı
O boşanmak istiyor ne olursa olsun diyor boşanmak istiyorum diyor
Boşanın o zaman. Gerek yok daha fazla üzülmeye.
Herşeyi derken yatmislarmi
Benzerini çevremde yapan oldu
* mişii
*
Vurmuş mu ona
Yaaa deli etti beni
YazamadımöZzzel
İstekattınmmmm maveher
Oha bu nasıl mevzu
Kırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elif hayal kırıklığını iliklerimde hissediyorum 💔 Böyle bir ihaneti görmek insanın içini parçalar. Ev dediğin yer güven demekken bunu yaşamak çok sarsıcı olur. Boşanma süreci başta korku ve öfke getirir ama zamanla insan kendi gücünü fark ediyor 🌿 Sen şu an şok ve değersizlik duygusu yaşayabilirsin ama unutma yapılan onun tercihi. Sen sınır koymayı hak ediyorsun. Kendini yalnız bırakma ve aile desteğini al 🤍 Güçlü bir kadınsın 🌸