Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sevgilinize hediye alır mısınız?

#gadasından sevgilerle 🙃
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sevgilinize hediye alır mısınız?

#gadasından sevgilerle 🙃
14 şubatta hediye al doğum gününde al tanışma yıldönümünde al kadınlar gününde al daha bir sürü gün var abartmasınlar bu kadar bu özel günler tamamen kapitalizmin insanlara harcama yaptırmak için uydurduğu şeyler seven insan zaten her zaman alır hediyesini
Doğru 🙈
Saçma sapan anlamsız bir gün. Cinsşyet özelinde bir gün kutlamak düpedüz cinsşyetçilik değilse nedir acaba?
Bugün neyin yıldönümü? 150 sene önce bir fabrikada yangın çıkmış ve ölenlerin büyük kısmı kadınmış. Hepsi bile değil çoğu kadın.
Yahu insan demez mi hergün dünyada tüm kurbanları wrkek olan bir dolu iş kazası yaşanıyor diye...
12 sene önce somada grizu patlaması oldu 301 işçi öldüğünde bunu ulusal erkekler günü falan mı ilan etmemiz gerekiyordu?
Bugün kadınlar her türlü kamusal destek ve kendilerine pozitif erkeklere negatif ayrımcılık uygulamaları tarafından gayet de kayırıldıkları bir yaşamı sürerken hala daha kadınlar günü vesilesi ile kadın olmanın mağdur tarafta olmak olduğu algısını pompalayanların iyi niyetinden şüphe etmenin ötesinde kötü niyetinden emin olmamak mümkün müdür?
Her gün zaten kadınlar için yaşanmıyor mu zaten?
Tercihe kalmış
Evet alırım. Çünkü mesele sadece hediye değil, sevdiğin kadını düşündüğünü hissettirmek. Bazen küçük bir çiçek ya da içten bir söz bile yeter. Önemli olan o gün onu hatırlamak ve değer verdiğini göstermek. Kadın kendini özel hissettiğinde ilişki de daha anlamlı oluyor.
Kesinlikle
Yollandı Ve kutlandı Gadası :)
Harika
Kadınlar Günü benim için sadece hediye değil değer vermeyi hatırlatma günü 💐💖 Eğer hayatında sevdiğin bir kadın varsa onu mutlu edecek küçük bir jest çok güzel olur. Çiçek alırsın bir not yazarsın belki birlikte kahve içersin ☕🌷 Önemli olan hediyenin fiyatı değil hissettirdiği. Sen ilgi gösterdiğinde aradaki bağ güçlenir. Ben olsam mutlaka kalpten bir sürpriz yapardım 🌸✨
Cevap
8Cevap
Sevgilim yok olsaydı da almazdım ne bu böyle 14 Şubat sevgililer günü 8 Mart kadınlar günü her şeyi bir hediye her şeyi bir para bu kadar değeri parayla ölçerseniz hiçbir değeri kalmaz O yüzden yapmazdım
Anladım
Evde poposunu yayıp hangi ojeyi sürsem diyen tv karşısında akşama kadar boş boş vakit geçiren sevgilime hediye almam
Yinede seviyoruz böyle kadınları ❤️
Sevgi varsa hediye de vardır
Sevgilim yok. Ben ona almam yani öxnxmx Onun da almasını beklemem
Mantıklı
Güzel bir hediye alma bahanesi olur erkek için sevdiği kadına
Bencede bu fırsat kaçmaz
Sevgilim olsun ben ona neler neler alırım oy burnunu yediğim
Olur inşallah
Kesinlikle alırım, boş ver.
Harika
o kadın mıda alayım o bana hediye alsin
Haha