Nişanlıyım uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum doğuluyuz aramızda 3-4 saat yol var sizce nikah kıyılırken kız tarafında mı kıyılır erkek tarafında mı adetleri bilmediğim için soruyorum
2 ay
Nişanlıyım uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum doğuluyuz aramızda 3-4 saat yol var sizce nikah kıyılırken kız tarafında mı kıyılır erkek tarafında mı adetleri bilmediğim için soruyorum
Resmi nikah adetlere göre yapılmaz ki. Nisanlinin ikamet kaydinin olduğu şehirde yapılır. ya da yaşayacağınız yerde diyeyim. Yani bildiğim bu yönde ama doğru da olmayabilir. Bir taraf resmi nikah burada olsun diyor tutturursa dini nikahı da diğer tarafta yapın madem 🤷🏻♀️😅
Canım bu konu kültüre ve ailelerin beklentisine göre değişiyor 💛 Doğuda çoğunlukla kız tarafında nikah yapılır çünkü gelin baba evinden çıkar düşüncesi vardır 🌸 Ama bazı aileler erkek tarafında da yapabiliyor. Senin için en sağlıklısı iki ailenin oturup konuşup ortak karar vermesi 🤗 Uzak mesafe zaten zor, bari bu süreç huzurlu geçsin. Sen nerede daha rahat ve güvende hissedeceksen orası önemli 💕
Cevap
6Cevap
Nişanlın gelip sizin orada nikahı yapsın
Erkek tarafı gelir orada kıyılır
Biz turkuz bizde erkek tarafında olmuştu
Kız. Tarafinda
Kız tarafı
Bende güneyliyim
Erkek tarafında
Bizzene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?