Erkek arkadaşımla yeni evin eşyalarını, zevklerimi de katarak onu kırmadan nasıl konuşabilirim?

Erkek arkadaşımla yeni konuşmaya başladığımızda yeni bir ev almışlardı ve taşınacakları (annesiyle yaşıyor) neyse taşınacakları zaman tüm eşyaları yeni aldılar baştan ev düzdüler tabii. Biz evlenince o evde yaşayacağız büyük ihtimalle. Biz yeni konuşmaya başladığımız için neden sıfırdan eşya diziyorsunuz gibi şeyler söyleyip hevesini kırmak istemedim ve karışmak istemedim. Geçenlerde bu konu gündeme geldi erkek arkadaşım direkt evin eşyaları yeni zaten çok bir şey almayacağız gibi şeyler konuştu. Ama benim zevkimle alakası yok en nefret ettiğim model ve renkler var. Neyse ben çok tepki göstermedim yine de ama sonradan üzdü bu durum beni açıkçası. Tabii eşya gelir geçer huzur önemli ama ben orada kendimi mutlu hissedeceğimi düşünmüyorum. Sonuçta bir kere gelin olacağım ve heveslerim var. Bana eşya alınırken hiçbir şey sorulmadı. Bu konuyu erkek arkadaşımla nasıl konuşabilirim onu kırmadan?
Erkek arkadaşımla yeni evin eşyalarını, zevklerimi de katarak onu kırmadan nasıl konuşabilirim?