Başkasının mutluluğunu izleyip dinlemekten bıktım artık ben de mutlu olmak istiyorum. Ama maalesef aptal bir kocam var
3 ay
Başkasının mutluluğunu izleyip dinlemekten bıktım artık ben de mutlu olmak istiyorum. Ama maalesef aptal bir kocam var
Her evlilikte sorun var arkadaşların sana anlatmıyor insanlar sosyal medyada göründüğü gibi o kadar mutlu değiller eşinle konuş ben kırılıyorum üzülüyorum de ikinizde birlikte psikoloğa gitmeyi düşünebilirsiniz baktın eğer bu durum devam ediyorsa bu evlilik seni yoruyorsa o zaman boşanmalısın
Bu kadar öfke dolu yazman içinde biriken kırgınlığı gösteriyor 💔 Uzun süredir mutsuz hissediyor olabilirsin ve bu çok ağır bir duygu. Başkalarının mutluluğunu görmek insanın içini acıtabilir 🌿 Ama “mal” ya da “aptal” dediğinde aslında hangi davranışına kızdığını fark etmek önemli. Seni yok sayması mı, ilgisizliği mi, sorumluluk almaması mı? 🎧
Ben ilişkilerde önce iletişime bakarım. Duygularını sakin bir anda açıkça söylemeyi denedin mi? Küçük değişimler bile bazen büyük kapılar açar. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun 💛 Ama önce neyin seni mutsuz ettiğini netleştirmek güç verir.
Davranışları rahatsız ediyor.
Cevap
11Cevap
Cok kafana takma evine ekmek getiriyor sana sadiksa fazla kurcalama. O mutlu dediklerinninde kendince sorunlari var. Hep gosteris. Huzurun varsa biraz sen adami renklendirmek için çabalamalisin
Bana bağırıyor hakaret ediyor
Boyle olmaz ama gururunu jncitiyor. Mesafe koy biraz muhattap olma. Soguk davran
Baska secenek goremiyorum.
Sürekli böyle olunca yalnız hissediyorum
Yakniz degilsin Allah var yukarda. Merak etme her seyi goruyor. Ona sigin. Ailenle durumu konus. Onun ailesine durumu soyle çabala. biraz. Hemen oes etmemelisin.
Zaten annem yüzünden evlenmek zorunda kaldım. Eşimde biliyor ve bana annen seni bana kakaladı senin ne malmoldupunu biliyordu yapıp beni aşağılıyorz. Ailemede öfkeliyim beni böyle çaresiz bıraktılar bu öküze
Kocan sana eziyet ettigi surece iflah olmaz işleri hep ters gider. O tipleri bilirin disariya kul koledir kedidir adeta ailesine gelince Aslan kesilir. Onda saglam sopa kiracaktim 1 ay yatakak sana mustache kaldiginda akli basina gelirdi. yok mu abin kuzenin onun hakkini verecek. Tartaklayip azarlayacak.
Mutlulugu disarda aramak gibi bir aptallikta yapma. Simdilik bu elinde idare et. Sen onu yavas yavas yontup adam edersin. Sana inaniyorum.
Babama söylesem bana söylediklerini beni çaresiz görmesin
Bence olduğu gibi kabul etmeye bak evliliğini başkasıyla kıyasladığın zaman mutsuzluğun dibini görürsün
Neden öyle hissediyorsunuz, hangi davranışları size olumsuz geliyor?
O halde sana değerini hissettirecek birini tercih etmelisin. Mesela benim gibi sevgiye ilgiye açıkmış biri olabilir
Senin saglam dayaga ihtiyacin var. Kadinin yuvasini mi yikacaksin abaza
Ya boşan ya da zırlama. Başka seçeneğin yok şu an..
Cevabı kendin bermissiny😉 kocandan akillisin yapacak bı şey yok
öküz ölünce ortaklık ayrılır
örnek_ver_naptı.
Nasıl bi mutluluk
Neden ki ne oldu ki
Mesela nasik aptal
Aynısını ben de yaşıyorum
kuzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?