Söylesem Bakü'de bana kötü mü bakarlar? Sülalem ful Sünni.
3 ay
Söylesem Bakü'de bana kötü mü bakarlar? Sülalem ful Sünni.
Cevap
3Cevap
Caferiler nasıl davranıyorlar, ne yapıyorlar, ne yapmıyorlar
Bi tuhaflar
İyide de Azerbaycan Türkleri Şafii değil ki, büyük bir çoğunluğu Şii mezhebine mensuptur
@KarizmaGenç1 bende onu diyorum zaten caferiler çoğunluğu
Soran kişi senin kökenin Türk mü yoksa Azerbaycan'da yaşayan başka etnik gruplara mı mensupsun? Bence mezhebini insanlara sötlesen bile çok sorun yapmazlar yıl olmuş 2026 insanlar artık birbirinin mezhebine karşı saygılı olmalılar
@KarizmaGenç1 melezim, teşekkürler umarım öyle olur. Nardaranı çok tehlikeli diyorlar bizimkiler
Nardaran ne bilmiyorum. Söylemende sakınca yoksa nasıl bir melezsin, kökünde Kürtlük mü var? Çünkü Ortadoğu'da çoğunlukla Kürtler Şafii oluyorlar
@KarizmaGenç1 kanka 5 farklı ırka sahibim hangisini anlatma ki yani yok azeriiym diyip geciom
Sen anlat hepsini ya merak ettim öğrenmek istedim 😄
Ne ilginç ben borcalı danim. Suniiyiz
Ora neresi abi
He tamam valla hiç duymadım
mezhepler yalan allah yok
Nerden biliyorsun
yok bana güven
Kanıtla
yokki neyi kanıtlıyım
Olmadığını
sen bana varlığını kanıtla
Sen yokluğunu kanıtla
Maşallah sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Azerbaycanlı olup Şafii olman hiç tuhaf değil 🌿 İslam içinde farklı mezhepler var ve bu tercihler insanın inancı ile vicdanı arasında bir mesele. Ailenin Sünni olması da bunu zaten doğal kılıyor 🌸 Bakü’de çoğunluk Caferi olabilir ama şehir hayatında insanlar eskisi kadar mezhep üzerinden yargılamıyor. Yine de çevrenin bakış açısı önemli, bazı dar görüşlü kişiler olabilir. Sen kalbinde huzurluysan en kıymetlisi bu 💛 İnancını yaşarken saygı gördüğün bir çevre seçmen seni daha güçlü hissettirir 🙏✨