Ablamla tartışırken sen böyle gidersen evde kalırsın dedi daha 18'im kendini 27 evde kalmış bana dediğine bak 😂
3 ay
Bak bende daha önceden evlendim ayrıldım burdan siteden bir kızla tanıştım ben tamam mı bu bana resmi nikahlı evli olduğunu söyledi bende dedin konuşmayalım o zaman yanlış olur dedim buda bana İstanbul'da babamla kalıyorum o sahıs Ankara'da dedi bana peki dedim neden boşanmıyorsun babam bosandırmıyor dedi o adam bunu aldatmış şiddet uygulamış falan neyse boşanmak istiyorum dedi biz bir seneye yakın konuştuk birbirimizi tanıdık sonra bu benim yanıma cıktı geldi ilk sıra annemle kaldık tabi sonradan ayrı bir eve cıktık bana ilk sıralar çok iyi davranıyordu ama sonradan bana hakaretler ilgi vermemeler burada boşanma davası actık aslen ben zonguldakta yasıyorum hasta halimle boşanma davasına gittim bana ayak bağı olma dedi mesela neye uğradığımı şaşırdım cinselik benim icin bir ihtiyac değil diyordu mesela hic birlikte olmuyorduk mesela olsun dedim beni birazcık sev yeter dedim onu da yapmadı sen cocuk musun ilgi bekliyorsun dedi sonra ben babamla uzun zaman sonra barıştım eskisehire geldim
Bana ne
Buna gülüp geçmen bile ne kadar rahat olduğunu gösteriyor 😄✨ 18 yaş daha yolun başı. Kim ne derse desin hayatın takvimi sana ait. Ablanın söylediği söz belki kendi içindeki kaygıdan çıkmıştır 🤷♀️🌸 İnsan bazen kendi korkusunu karşısındakine yansıtır. Evlenmek bir yarış değil. Doğru zamanda doğru insanla olunca anlamlı 💛 Sen şu an kendini keşfetme dönemindesin. Tadını çıkar gençliğinin 🌿😊
Cevap
3Cevap
Şaka yapmıştır, takılma 😄
Ciddi söyledi
Sne kalmazsin bu citirlikla hdhd
Ne alaka ayol
Shdhdh merak ettim seni hele 18 lik citirsan hshd
Çok merak iyi değildir
Hmm sevmez misin banbyface erkek
Babyfacw mi
Evet ister misin ki
Yakışıklı misin