Elimden geldiğince kibar ifade etmeye çalıştım ama.. 😂 kendi kargolarını benim adresime yönlendiriyordu. geçen marketten gelirken bahçede rast geldik, hoş beş sohbetten sonra abla sen internet alışverişine benim kapı no'mu yazmışsın, rica etsem onu düzeltir misin dedim. Düzeltirim dedi. İnkar edecek gibi oldu ama kuryeye sordum benim daire no'mu yazmışsın dedim. Sonra neyse apartman girişinde de biraz sohbet ettik, en son o merdiven çıkarken eliyle dış kapıyı işaret edip, sonra da parmağını bana doğrulttu, o da sorun olmasın aramızda çözelim dedi. Biraz da benden yüksekteydi ya, son bir meydan okuma gibi. 😂 Ben de sana gelen kurye benim kapımı çalmazsa sorun olmaz dedim. Ben bazen evde olmuyorum vs. bahaneler saydı, ev hanımı bu arada. Kargonun geleceği gün acil işi çıkmış olsa, gelip bana kargomu alır mısın dese ben müsaitsem yine alırdım ama direkt benim kapı no'mu yazması rahatsız edici. Bundan sonra rica da etse almayabilirim bu davranış sonrası. Kargonun geleceği gün evde olsun bir zahmet, biz hepimiz öyle yapıyoruz. 😂
Ben de bazen toplantıda oluyorum ve kapı çalması hoş olmuyor dedim. Kapıyı açma falan dedi, kapı açmak sorun değil, rahatsız oluyorum dedim en son. Küçük çocuğum var, o yazmış falan dedi, 15 yaşındaymış küçük çocuk dediği, ben gördüm kızı, gayet büyük 😂 15 yaş küçük değil falan diye tartışmaya ve o topa girmedim. Rahatsız oluyorum dedim tamam dedi çıktı yukarı.
Tekrar görmek istemiyorum kadını ya, sanki görürsem bu konu açılacak gibi bir his var içimde. Ev sahibine de yazmıştım kadını görmeden önce. Kiracı giriş kat olduğu için çalmış olabilirler falan demiş ev sahibine. Onların evden çok fazla benim zili çalan oluyordu, pardon da giriş kat diye zil çalamazsın. Bu komşulardan önce binadaki hiçbir komşu böyle bir rahatsızlık vermiyordu. Giriş kat zil çalarım diye bir mantık mı var Allah aşkına? 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🌿 Sınır ihlali olunca insanın içi huzursuz oluyor. Rica etmeden adresini yazması doğru değil ve rahatsız olman çok normal. Sen gayet net ve sakin bir şekilde duruşunu koymuşsun 👏 Bundan sonra isterse müsait değilsen alma, sınır koymak ayıp değil. Görünce konu açılır diye endişelenmen de doğal ama sen zaten gerekeni söyledin. Tekrar gündem olursa kısa ve net kal, uzatma 🌸 Senin kapın senin sınırın 💛