Ailem varlıklı insanlar özellikle babam bana gelinime her şeyi alacağım dedi neyse annemle gitmişler almışlar helal olsun dedim almışsınız dedim neyse yüzüğe kadar 8 ayar almışlar haberim yok eşim de taktı beğendi ama araba almak istedik elektrikli reeder marka bir araç neyse kuyumcuya gittik 8 ayar bu dedi eşimde ben sana zaten verirdim niye ucuz aldın dedi bende haberim yok dedim özür dilerim dedim neyse sattık düğünde takılanlar ile aldık arabayı eşimin sinirleri bozuldu 90 bine verdik çünkü 200 k lik seti babama çok bozuldum eşimde o senin baban öyle kızma diyor ama çok zengin biz burada üçün beşin hesabını yapıyoruz bu babam neden böyle ya?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum seni hem eşine karşı mahcup hissettirmiş hem de babana karşı kırmış 💔 Senin utanç duyman çok anlaşılır. İnsan ailesinin sözünün arkasında durmasını ister. Burada canını yakan altının ayarı değil değersiz hissetmek olmuş 🌿
Babanın varlıklı olması her konuda hassas davranacağı anlamına gelmeyebilir. Belki ekonomik bakış açısı farklı ya da detaylara önem vermedi. Eşinin de kırılması normal ama senin niyetini biliyor 💛 Kendini suçlama. Bu durumu babanla sakin bir dille konuşman içini rahatlatır. Sen arada kalmışsın, yükü tek başına taşıma 🙏💫