3 yıldır narsist bir adamla evliyim benim her şeyime karışıp kendisini özgür bırakmamı istiyor. Yaşadığımız şehirde arkadaşlarımız ve aile yok. Ayrıca 1 yaşında bebeğimiz var.
Ben ilk senemizde çalışırken iş arkadaşlarımla kafeye gittim burnumdan getirdi zırt pırt aradı aynı şekilde o yıl başka şehirden tanıdıklarım geldi bir saat oturduk kafede onu da burnumdan getirdi. Fakat kendisi arkadaşlarıyla birkaç defa bara gitti sabaha doğru geldiler eve. Senelerdir görüşmüyor arkadaşlarıyla vs. demiştim gitmesine bir şey demedim. İş yemeğine gitti kaç defa normal iş yemekleri gibi de değil ocakbaşı keyifli bir ortamdı. Yazın onu terk etmiştim o zaman tek başına kendini bara attı günlerce gitti.
Önümüzdeki aylarda kuzenimin nişanı için 1-2 hafta memleketime gideceğim bebeğimle beraber. Bara asla gitmiyorsun, erkek arkadaşlarınla görüşmüyorsun diye beni tembihliyor.
Yakın zamanda bu semtten taşınacağız ve yazın ben yokken gittiği bara gidecekmiş taşınmadan önce ben de gidemezsin gideceksek birlikte gideriz dedim. Sen nasıl geleceksin dedi bebeğimizi kastederek. Ben de ilk gün sen git ikinci günde çocuğa sen bak ben gideyim dedim. Tabii ki kabul etmedi ilk defa uzun zaman sonra kendim için bir şey yapacaktım vs. dedi. Ben kendim için bir şey yapamıyorum ya gidemezsin dedim. Sonrasında memlekete gidip tatil yapacağımı falan söyledi ben de arkadaşlarınla bir şeyler ayarlayabilirsin ama bara gidemezsin dedim.
Normal şartlarda ben kısıtlayan karışan birisi değilimdir ama karşı taraftan da aynı şeyi beklerim o yapmıyorsa ben de yapmam.
Sizce kim haklı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer