Şimdi eşimle evlendik kız kardeşi her şey onun istediği gibi olsun istiyor evli bir de bizi yönlendirmeye çalışıyor düğün yapacağız tarihine kadar o karar vermeye çalışıyor
3 ay
Öncelikle kendine şunu hatırlat Bu senin düğünün, senin evin, senin kararların. Sonrada bunu ona göster. En başından hadsizlere haddini bildirmezsen üzülen sen olursun. 2 kişi evleniyorsunuz 3. Kişileri araya daha şimdiden katarsanız evinizde huzur olmaz. Bu durumu eşinlede paylaş. Evlenmeden daha sadece ikinizi ilgilendiren konuda kız kardeşinin tarafını tutacaksa yarın öbürgün başını çok ağrıtırlar. Kız kardeş karar aşamalarında danışılacak değil, en fazla haber verilecek kişidir. Herhangi bir konuda "şunu şöyle yapın, bunu böyle yapın" dediğinde biz şöyle yapacağız diyebilmelisin. Ezdirme kendini
Ya işte benim okuz anlamiyor
Iste kiz kardeşi evin reisi gibi bisey o yüzden o her halta karisiyo
Bir kadının bir kadına kafayı takması için geçerli bir sebep olmasına gerek yok. Örnek Gözlerini beğenmiştir ya da saçlarını vs oradan ayar olup sana oynamaya başlar.
net sınır çizmen gerekiyor, baştan taviz verirsen bu böyle gider. Bugün düğüne karışan yârın çocuğun okuluna karışır.
Bu durum gerçekten yorucu olabilir 💔 Sen yeni bir hayat kuruyorsun ve doğal olarak söz hakkı eşinle sana ait 🌿 Ben olsam önce eşimle sakin bir zamanda konuşur, sınırlarımızı birlikte belirlerdim. Çünkü asıl dengeyi kuracak olan eşin. Kız kardeşi müdahale ettiğinde net ama nazik bir dille kararın size ait olduğunu söylemek önemli 🌸 Sınır koymak sevgisizlik değildir, ilişkiyi korur 💛 Eşin yanında durursa süreç çok daha kolaylaşır.
Cevap
5Cevap
Eşin de pasif demekki bunlarla uğraşamam de çok aileci çıkarsa yüzüğü fırlat kafasına ayrıl yani offf çok can sıkıcı
Pasif evet tam bi mal
Hahahah 😄 Bir kadın daha görümcesiyle sorun yaşıyor 😄 Siz kadınlar niye görümcelerinizle anlaşamıyorsunuz 😄
Yaw çatlak iste herseyimeze karisiyo
Söyle ona hey görümce bize karışma de 😄
Ya o baştada beni istemiyordu ondan mı yapiyo bizi ayırmak icin
kocanın el atması lazım
Herseyimize karisiyo üstelik evli
işte kocan seslenmiyorsa devam eder
evli olup olmaması bir şey değiştirmez
Ya bide beni istemiyordu görümce iste eşimle benle evlendi diye huzursuzluk çıkarmak amaci herhalde
çıkarır sürekli
Ne yapmaliyim bu cadalozla
yakında saç baş girersin ne diyeyim başka
Bu cadalozun amaci ne
ayırmak sanırım
Onu istediği olmadı ya basta beni istemiyordu ondan şeytanlık yapıyor ne yapmalıyım peki
tepki vereceksin
bir şey derdim ama burada olmaz
Ne iste ne yapmalıyım akıl ver lütfen
muhattap alma onu
abisibin koynuna alacağı kadını kardeşi mi belirleyecekmiş
Nasil muhatap almayayım peki
batçya yok gibi davran
Anlamadim
yok gibi davran diyorum
Bu sefer abisine demez mi bana soğuk yapiyo diye tam bi cadaloz cunki
Baskın karakter mi
Evet hersey onun istediği gibi olsun istiyor
Ne yapmaliyiz
Ya işte çaresi yok mu
tokatı bas
Nasil
bildigin gel bişi dicem de tokatı bas sg de
Kime tokatı baeayim
cocuga
Evlisin ama düğğn olucak
Nikah kiydik
Nasil
Ok
Uzak tut başa bela
Nasil iste
Evli ve çok karışan görümce her zaman tehlikeli ve senin yapacağın eşini yakınında tuup görüncenin sana karşı yapacaklarından uzak tutması olsun aksi halde araya küslükler girer ve huzur kaçar.
Eşinin ailesiylemi yaşıyorsunuz
Ziyarete geldik işte bugün geri dönüyoruz kavga ettik
😀😀 kavga sebebi
Ya sabahtan beri benle ugrasiyo
Bu görümce kaç yaşında boş beleş sanırım
35
35 hımm bu kadın anlaşılan ilgisiz kalmışki sana sarıyor
Sen kaç yıl oldu evleneli
Yeni evlendim
Yaş kaş senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?