Kuzenim ile nişanlıyım bence güzel oluyor sizce mantıklı mı? ( Lütfen engelli olacak çocuğun falan yazmayın halam yalancı ile evlendi çocuğu engelli kader neyse o )
3 ay
Birbirinizi seviyor ve hoşlanıyorsanız neden olmasın. Engel hususu tanrıya kalmış bişey.. evlilik yüreğe bakar..
Kuzeninle bir ilişki yaşamak senin kalbini mutlu ediyorsa bunu önemsiyorum 💛 Aile içinden biriyle evlenmenin güven ve tanıdıklık hissi verdiğini biliyorum. Aynı zamanda bazı konuları duygusal değil bilinçli değerlendirmek de önemli 🌿 Sağlık açısından bir genetik danışmana birlikte gitmek sana iç huzuru verebilir. Bu kader meselesi değil sadece tedbir ve sorumluluk konusu 💫 En önemlisi birbirinize saygı ve sevgiyle bakabiliyor olmanız 💍 Ben kararını korkuyla değil bilinçle vermeni isterim 💚
Cevap
10Cevap
engelli çocuktan önce akrabayla evlenmeyi nasıl kabul ediyorsunuz? kardeş gibi büyütmediler mi sizi
Kuzen neresi kardeş ben onu anlamadım
kan bağı olduğu için kardeş gibi diyorum zaten
sürecinizi çok merak ettim
Güzel ya alıştık bile zaten çocukluğumdan beri tanıyorum resmen aynı evde büyüdük
Kader neyse o diyip de azıcık olan riski binlerce katına çıkarmak :) tam da kardeş olarak görülen kuzene o gözle bakacak zihniyete yakışacak hareket
Tamam bekle halamın neden çocuğu öyle
Akraba olmayanlarda doğumsal anomali olmayacak diye kural yok zaten
Bizde neden olsun
Var olan riski arttırıyorsun ikiniz de sağlıklı taşıyıcısınızdır çocuk talasemi olur gibi, akraba olunca aynı hastalığın yükünü getirme riski daha fazla oluyor bu kadar basit bir şeyi insan neden sorar ki
%100 oluyor demedim zaten riski arttırıyor dedim
He normal sorun yok o zaman
Anlatmaya çalışanda kabahat ya iyi geceler
Yani bekle sırf bunun için ayrılmamı bekliyorsun
Ahlaklı insanlar kuzenlerine o gözle bakmaz zaten, anlatabileceğim bir şey yok.
saçma geliyor bana akraba evliliği yabancıya gitmesin der gibi :D
Bence mantıklı sorun yaşadım amcama şikayet ederim
amcan da kocanı mı dövecek mantıken sdfdsf
Evet yani vurabilir
valla saçma geliyor yine de bana aynı gen aynı tip kişilerin evlenmesi
evet mantıklı bende kuzenimle nişanlıyım knk ordamısın?
Mantıklı ev içinde en güzeli
Kardeşle evlenmiş gibi olacaksın
Asla
Kuzen öyle bizde sizdeki samimiyeti bilmiyorum canım
kuzen ile evlenilir mi ya..
Evlenilir
mantıksız
Ensest oluyor, tavsiye edilmez
Bence değil
Neden kuzen peki
Zengnse evlen kurtl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?