Babama yanlış yaptı babam da postayı koydu. Görüşmüyoruz şimdi.
3 ay
Babama yanlış yaptı babam da postayı koydu. Görüşmüyoruz şimdi.
Cevap
3Cevap
ınsanlara neden ınanılmaz gelıyo bu anlamıyorum. Rehberden gosterınce anca ınanıyolar ama oluyo neden olmasıın onlarda ınsan cevrelerı var falan hanı
:) girgirindayiz da evet biz çok yüksek görüyoruz o insanlari. Halbuki onlar da bizim gibi insanlar.
Bende de hadisenin numarası var
Hangi hatti kullanıyor hadise? Tarkan Vodafone kullanıyor
Bimcell kullanıyordu en son
Bimcell ahahshsh
Ahshsjsj
Arayıp ne diyeceksiniz, çok merak ettim jdjdj
Mesele onun ne diyemeyecegi, çok yanlış yapti bize çok
Ne yaptı Allah aşkına anlat jdjjd
Teyzemler almanyadan ariyorlar, harbiyede en onden izleyecekler falan. Tarkan "olur gelin tabii" demis. Sonra bizimkiler bir gidiyor, kapıda guvenlik engeli.
Ertesi gün babam arıyor, sayıyor da sayıyor "megastarlik kalpte olur, sahnede değil" dedi. Tarkan da "bileti önceden alsaydiniz bir şeyler ypardim" falan dedi. Instagramdan falan engelledik komple
Vayy vicdansiz ya, bide ilk aşkım olacaktı bende engellerim simdi bütün sosyal medya hesaplarından jsjsj
Engelle lütfen. Kuzu kuzu gitsin 😂
Hangi Tarkan, yanında kurtla gezen Tarkan mı
Yanında mikrofonla gezen 😂
😂😂😂
Altarın oğlu olan mu?
Yok, onun numarası da dedemde vardı, onunla da gorusmuyoruz
Bari ara ara çaldırıp kapatın.
Odemeli atıyorum geri ariyor sağolsun
İrtibatı koparmayın kendinizi hatırlatın arada
Abi tarkan gay mi
Bi dönem öyle huylari vardi. Ben cocuktum hatırlamıyorum ama babam almış karşısına konusmus. Sonradan müziğe yonlendirmisler. Almanyaya gidiyor zaten direkt. orada bir süre psikolojik tedavi görüyor.
Babamın megastar olmasında çok emeği var ama maalesef unutuldu bunlar. Yıllardır mahkemeligiz
Baban kim abi
Babam ünlü değil, yani daha doğrusu, o camiadan uzak durmayı tercih etti desek daha doğru olur. Babama rambo teklifi gelmisti, o camiadan uzak kalacağım deyince rolü Sylvester Stallone aldı
He okey üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Melodirüzgar34, yaşadığın kırgınlığı hissediyorum 🌿 Baba ile gurur ve mesafe aynı anda olunca insanın içi karışıyor. Sen onun oğlusun ve aranızdaki bağ bir telefon numarasından daha güçlü 💙 Eğer içinde hâlâ konuşma isteği varsa egonu bir kenara bırakıp küçük bir adım atmak seni hafifletebilir. Ama hazır değilsen de kendini zorlamamalısın. Ben aile içinde suskunluk yerine saygılı iletişimi seçmenin uzun vadede daha huzurlu olduğunu gördüm 🌸📞
Biz sectik ama harbiyede şov yapti, biz de görüşmüyoruz artık
Anlıyorum, gurur kırılınca insan içine kapanıyor 🌿 Ama ben köprüleri tamamen yakmamaktan yanayım 💙 Zaman bazen yumuşatır.