Zeki birisi bana fikir versin kıl versin ağlıyorum?

Ya çok bunaldım sıkıştım. 18 yaşında bir ergenim. Aişe sorunları vs arttı. Bugün de yine sorun çıktı. Annemle tek yaşıyoruz babam yurt dışında. Dışarı çıktığımda sürekli biriyle buluşma bi erkekle görmeyeceğim seni falan diyor. E ben mesela hiç mi sevgili yapamayacağım hiç mi gezemeyeceğim diğer kızlar gibi. Bu beni korkutuyor. Sonsuza kadar erkeksiz kalacağım fikrine kapılıyor beynim. Ben çok istekli biriyim. Afedersiniz vermek istiyorum herkese ayrı ayrı ama annem belası her şeye kısıt kısıt dışarı çıkamıyorum tüm erkekleri kaçırıyorum kaçırdım da. Çok bunaldım ben bu kadından ınstagrama foroğraf koyuyorum oran açık şuran açık sil o fotoyu babana söylerim vs.

Ben bir karar aldım babamın yanına yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Maalesef liseyi tamamlayamadan gideceğim Avusturya'ya ama olsun. En azından annemden uzak kalayım aramız ısınsın uzak kaldıkça aramız ısınır. Ama ben bu baskıdan kurtulmak istiyorum arkadaşlar özgür ve rahat bir genç kız olmak istiyorum. Sonra diyorlar neden kız kaçtı bu baskıyla olmaz ki ama. Yanıyorum zaten erkek lazım bana duramıyorum. Yurt dışına gittiğimde orada da aynı durum olacak ama en azından hayatım kurtulur meslek edinirim bi şekilde kendi ayaklarımın üzerinde durunca ayrı eve çıkmayı düşünüyorum. Ama ben bunları daha erken yaşta yapmak istiyorum. Geç yaşta yapınca yaşlanmış hissi oluyor geç kalmışlık hissi.
Neyse içimi döktüm biri beni sakinleştirsin bir şey yapsın lütfen😭😭😭
Zeki birisi bana fikir versin kıl versin ağlıyorum?