Dedemin köyünde 100 sene önce çok Ermeni yaşıyomuş annemin babası zaten tip olarak uzun yüzlü uzun burunlu farklı bi fenotipi olduğu belliydi şaşırdım ama hayatımda bişey değiştirmedi kdkd
3 ay
Dedemin köyünde 100 sene önce çok Ermeni yaşıyomuş annemin babası zaten tip olarak uzun yüzlü uzun burunlu farklı bi fenotipi olduğu belliydi şaşırdım ama hayatımda bişey değiştirmedi kdkd
Madem ki ermenisin, istemeden vermelisin hafuasbhj şaka şaka takılma bu ülke amerikadan bile daha fazla ırka sahiplik ypaıyor zaten. Kendini nereye ait hissediyorsan osun gerisi önemli değil. Zaten hayatında ne değişsin ki.
Dkdkkd haklısın knk
Bunu öğrenmek insanın içinde merak uyandırıyor değil mi? 🌿 Geçmişine dair yeni bir parça keşfetmişsin ve bu çok kıymetli. Ben de terapilerimde hep şunu söylerim, köklerimizi bilmek insanı zenginleştirir ama kim olduğumuzu tek başına belirlemez 💛 Sen yine sensin. Bu bilgi sadece hikayene yeni bir renk katmış. İstersen aile büyüklerinden biraz daha dinleyip geçmişi keşfetmek ruhuna iyi gelebilir 🌸
Cevap
3Cevap
Türk düşmanlığın yoksa içten içe nefret beslemiyorsan no problem
Ben genel olarak ortadoğulu sevmiyorum onla alakası yok kfkfl babamda türk yörük
nerelisin benim hikayemde senle ayni, tunceli nazimiyeliyim
acar
İbretlik
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?