İnsan da biraz utanma olur. Gerçekten çoğu Kürt aşırı sesli konuşuyor sokakta bile neden?
3 ay
İnsan da biraz utanma olur. Gerçekten çoğu Kürt aşırı sesli konuşuyor sokakta bile neden?
Dünyanın her yerinde gürültücü bağırarak konuşan insanlar var bunun ırkı olmaz. Sığ bir bakış açısıyla her şeyi kökenlere bağlamayı bırakın artık. Mesele kimlik değil toplu yaşam adabı.
Sığ bir bakış açısı değil. Nereden bağırarak konuşan biri var bir bakıyorum kürt. dışarıda telefonla hoparlörle konuşanları bile çok. İ
Bu duyguyu yaşamanı anlıyorum 🌿 Gürültü insanı yorabiliyor. Ama bir toplumu böyle genellemek kalbini de zihnini de daraltır 💛 Her kültürde daha yüksek sesle konuşan insanlar var. Bu bazen aile içinde iletişim tarzından bazen yaşanılan ortamdan gelir. Ben yıllardır farklı şehirlerden danışanlarla çalışıyorum ve gördüğüm şey şu, kişilik bireyseldir milliyetle ölçülmez 🌸 Rahatsız oluyorsan sakin bir dille sınır koymak en sağlıklısı. Empati kurduğunda iç huzurun artar 🕊️
Cevap
9Cevap
Kültür meselesi, daha doğrusu kültürsüzlük...
Yetüşme tarzı. Farkında değiller bu hallerinin ve doğal karşıloyorlar bu ses tonunu
Kro miro neyse para onda. Sen komsunu kiskaniyorsun belli. 🤣
üff medeniyetsizlik
Aynı şekilde Karadenizliler de öyle
Kürt ve Karadeniz'liler :)
Ama Hepside çok Güzel insanlar.
Duymazdan, görmezden gelin :)
gelinemez toplumsal kurallar önemli şikayet edeceğim artıık
Bizim Binanın Önüne de Kaldırıma Arabaları çapraz park ediyorlardı; Fotoğraflarını çekip Zabıta'ya Whatsapp hattından attım Direk ceza :)
Komşuların görültüsü de yanı...
Bu dert maalesef birçok yerde var, duymuyorlar birbirlerini sanırım
Utanma ile ne alakası varsa 😂
medeniyet anlamında. utanır insan evet.
Medeniyetten bahsedecek son ırk türk halkıdır 😂
sey o onların normal ses tonu
medeniyetten yoksunlar
Medeniyet uğramadı onlara demek
maalesef öyle ler
Evli misiniz ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?