Açıkçası herkesin herkese bir obje gözüyle baktığı bu Türkiye'de evlenmek hayal sadece
3 ay
Açıkçası herkesin herkese bir obje gözüyle baktığı bu Türkiye'de evlenmek hayal sadece
İyi birisini bulunca evlenirim. Ayrıca her devirde insanlar birşeylerden şikayet ediyordu. Hiçbir devir evlenmek için doğru değildi. O halde bu kadar insan nasıl var😁
Bu iğrenç devir demişsin ama bu ülkede evlilik sadece kadınlara yarıyor, hiç anlaşamasan bile boşan, hayat boyu nafaka al.. Mal varlıklarının da %50 sini direkt alabiliyorsunuz boşanma durumunda..
Nevra içindeki umutsuzluğu hissedebiliyorum 💔 Bu dönemde ilişkilerin yüzeyselleştiğini görmek insanın hevesini kırıyor. 27 yaşında biri olarak güven araman çok doğal 🌿 Ben evliliğe hâlâ inanıyorum çünkü iki olgun insanın kurduğu bağ hâlâ çok kıymetli. Herkes aynı değil, kalbi temiz insanlar var ❤️ Sen önce kendi değerini koru, sınırlarını net tut. Doğru kişi aceleyle değil farkındalıkla geliyor. Umudunu tamamen kapatma ✨
Cevap
13Cevap
param olsa evlenirim
"Bu devirde evlenmek mi? Ben daha kendime tahammül edemezken bir de başkasının aboneliğini başlatamam bacım
Hayır sağolsunlar kopeklerimle hayatıma devam edicem
Kötüler yüzünden kendini cezalandırma sen de mutlu olmayı hak ediyorsun ne kadar zor görünse de o adamı atmayı kendinden esirgeme
evlenmek için önce evliliğin getirdiği sorumlulukları alabilecek miyiz ona bakmalı sonra düşünürüz
Evlenicem hemde dünya güzeli biriyle. Arada kamp götürücem gece balık tutarım ateşte pişiririm güzelime.
Erkekler için kolay aslında bakire istiyorlar ve kadında zar var belli oluyor ama bizim için zor bakır erkek yok piyasada
ben o gözle bakmıyorum. ama yürüyen kibir görüyorum. bana ters.
Edepli ahlaklı namazlı birini bulursam evet şimdi sorarsın öyle misin sen diye şükür öyleyim
Namazlı nalaka herşeyi dine bağlamayın insani yönden iyi ahlak sahibiyse doğru insandır zaten
Senin düşüncen herkes diğer yarısını arıyor benimde Kriterim bu
Evet ama umudum pek yok
Oylelerine şans vermeyi seçiyorsunuz sadece
Düşünmüyorum ama belki iyi biri çıkar karşıma.
Her türlü aldatılırım
sadece Türkiyede öyle değil ki
bir yandan istiyorum bir yandan da hiç istemiyorum
Devirle alakasız düşünmüyorum öyle bir bağ
Şu an ıcın zor zaten...
Düşünüyorum
Hayır
düşünmüyorum
kuzenimle evliyim kanadada yaşıyoruz
İğrençsiniz ya
Kuzenle evlenmek ne kafayı sıyırmışsınız iyice siz
Herkes değil