Şehirde bunlar beni gezerken falan görüyormuş sigara içerken falan bütün köyün dilindeyim kendi oğullarının yemediği halt yok hep kızları hedef alıyorlar
3 ay
Hiç sorma İstanbul da yaşıyorum yıllık izin de köye geldik ailecek köyden kızla sigara içtim lafladık diye adımız çıktı namusumuz evleneceksin iz die baskı yapıyorlar
Ohaaa sana tezgah bu
Köy yerinde dedikodu çok hızlı yayılıyor ve maalesef en kolay da kadınlar hedef alınıyor 💔 Sen sadece geziyorsun ya da sigara içiyorsun diye karakterine laf edilmesi adil değil. Aynı davranışı erkek yapınca sessizlik oluyor, bunu görmek insanın canını yakıyor 🌿 Ben senin yerinde olsam kendimi suçlamak yerine sınırlarımı korumaya odaklanırdım. Hayat senin hayatın 🌸 İnsanların konuşması senin değerini belirlemez. Dik dur ve kim olduğundan utanma 💪✨
Cevap
11Cevap
koca karıların başka işi yok 3 nöronlarıyla böyle yaşıyolar
Köy. Adı üstünde köy. Köyden mi geldin derler ya orası işte.
Çok doğru söyledin😂
Köyde daha kolay çıkar ya. Herkes birbirini tanıdığı için yayılır gider kulaktan kulağa.
Bide ortada ayıp bi şey olsa tamam dicem😂
Ohooo çok sıkıntı o zaman.
Öyle bişey olsa köyden kovarlar
Ben onları kovarım onlar nerde beni kovuyo😂
😲 baya taşı sıksan suyunu çıkartacak biri gibisin
Bu hayatta öyle olmazsan o taşın altında ezilirsin😂
Koç aslan yay burcu musun
Yay burcuyum bak nasıl da bildin
İşte ondan fenasın sen. Öfkeli spora meyilli özgürlükçü birisin.
Çok hareketliyim o yüzden hep fit kalıyorum özgürlük zaten hayatımın anlamı elimden alanı yakarım😂
Kendine çok fazla ilgi gösteren erkeği özgüvensiz olarak götürsün. İşine yarayacak erkek önemli. Maddi konudan özellikle. Boş ve tembel zekasız insanları sevmiyorsun.
Tabiki bi erkek saçını başını yapıp gece piyasaya akmaya çıkıyosa ondan bi cacık olmaz kendi egosunu beslemeye çalışan yetersiz bir erkektir sadece erkek dediğin kendine güvenir işini sağlama alır çalışır kazanır kendine yatırım yapar ilk önce yanlışmıyım
Doğru tamamen dediklerin. Herkesin yatırım yapması maddi olarak bir şeyleri beleşe getirmesi lazım ek gelirle. Kira gibi ek gelirin olacak yatırımla demi :)
Kızlar hedef tahtası olmuşlar, zihniyet zaten iyi değildi iyicene berbatlaştı.
sende daha dikkatli olmalıydın konuya gelecek olursak önce kendi hayatlarına baksınlar
Gezince ne oluyormuş, sigara da içiyorsan onlara ne? Ne mal insanlar var ya.
Rahat durmazsan dedi kodu yaparlar tabi😅kendileri Melek dedi kodu yapanların😅
Köyler hep öyle ya dedikodu
1500 kere dedikodu yapıp müslümanlıktan bahsetmeleri yok mu😂
Yeterki meydandan geç ya da görsünler dedikodu olur, ayrıca klasik olur ne iş yapyon ne zaman evlencen ağzından laf almak için ilk hal hatr sorarlar
Kendi pisliklerini kapatiyorlar
Evet herkesin zamanında bi dedikodusu çıktı bu şekilde bastırmaya çalışıyolar
Küçük yer namus anlayışı dar
Köyün aq ya nefret ediyorum insanlardan
Bende hepsi koca g@tlü karılar dedikodu yapıyo erkekleri bile😂
Vasifsiz esc ler
Ysvşaklar işte
Evlen kurtul
İyi biriyle evlenirsen kurtulmuş olursun ve iyi birini bulmak kolay değil doğru zamanda doğru kişiyle olur ancak
Aynen öyle tanışmak ister misin
içne gezme
Bi başakları için neden kendi hayatımdan ödün vereyim
sigara kötüdür
Dedikodu yapmak çok güzeldir dimi en azından ben sadece sağlığıma kendime zarar veriyorum kimsenin dedikodusunu yapıp günahını almıyorum
onlar daha aşağılık
Ay köyü hiç sevmem
Köyde nabıyon
Güzel soru napıyo olabilirim köyde doğdum gelir kaynağımız da köy😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?