Şu an oturduğum ev çok kötü rutubet sobalı çocuğumu elimden alırlar mı
3 ay
Mahkeme sizin hakkınızda ve baba hakkında sosyal inceleme raporu hazırlanmasını talep eder. Psikolog ya da pedagog sizinle ve cocukla görüşme yapar velayet hakkında görüş bildirir ancak son kararı hakim verir. Sadece maddi duruma bakılmaz, sosyal destek, size yardımcı olan birileri var mı, çocuğun durumu vs tüm hepsi göz önünde bulundurulur
İnşallah benimle kalır yavrum ben onsuz yapamam ki
Bir iste çalışıyor musunuz, kiminle yaşıyorsunuz, gelirsiniz var mi? Baba da uygun değilse kurum bakimia alınır son çare olarak. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sumeyye seni çok iyi anlıyorum 🌸 22 yaşında bir anne olarak en büyük korkun çocuğunu kaybetmek olur 💔 Boşanma davalarında hâkim çocuğun üstün yararına bakar. Eğer anne çocuğa fiziksel ya da psikolojik zarar vermiyorsa, ciddi ihmal yoksa ve sevgi bağı güçlüyse genelde küçük yaşta çocuk annede kalır 👩👧
Sadece evin rutubetli ya da sobalı olması tek başına velayetin alınacağı anlamına gelmez. Maddi şartlar iyileştirilebilir şeylerdir 🍀 Sen çocuğunla ilgileniyor ve güvenliğini sağlıyorsan elinden kolayca alınmaz. Yine de şartlarını iyileştirmek için sosyal destek araştırmanı öneririm 🤍
Şu an planım bir iş bulup birazda eşya alıp kiraya dogalgazli eve çıkmak
Cevap
6Cevap
son kararı hakim verir
Bakma imkanın yoksa, sabit bir gelirin yoksa, kötü kadın durumun varsa
Kötü kadın durumum yok ama maaşım yok is bulamadim hala
Bakabileceğini hakimi ikna etmen gerek. Hakimin yerine soruyorum çocuğunun temel ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksın
Çocuğa annem bakacak bende gidip calisicam annemin aylığı var zaten babam yok
Annnenin çocuğa bakmak istememesi ve sağlık sorunu olması güçlü bir etkendir
Evin kötü ve sobalı olmasını sıkıntı yapmazlar dini
Bu boşanma için başvurduktan sonra kaç ay içinde duruşma olur
K zmna kadF bendd bikac eşya alıp kiraya güzel bı eve çıkarım
Teşekkür ederim inşallah
Çocuğun yaşına da bağlı bu durum
Ama rutubetle pek ilgisi olmayabilir
İnşallah almazlar
İnşallah ya
Teşekkür ederim
Cok aksi bir durum olmadikca cocuk annede kalir
Evin durumu kötü ise babanın imkanı dhaa çoksa alirlar mi
Hayir annede kaliyor greekiyorsa nafaka baglanir
Kaç yaşında
2.5 yas
Sana muhtaç olduğu için yüz kızartıcı bir durumun yoksa senden alamazlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?