Boşanma davası çekişmeli mi yoksa anlaşmalı mı mantıklı bir de avukat ücretleri ne kadar oluyor?
3 ay
2021 senesinde aile avukatinin yanında hem katiplik hemde sekreterlik yaptım dava türüne göre bir fiyat biciliyor herkese aynı ücret vermiyordu en basit davaya 8 bin ücret talep ediyordu şimdi olmuştur beş altı katı
150 bin tl dediler bana sonra gücüm yok deyince gerekli belgeleri söylediler bende hallettim ücretsiz avukat için basvurdum hayirlisu artık nolcak
İnşallah teşekkür ederimmm
Sümeyye’cim bu yaşta böyle bir sürecin içinde olmak gerçekten yıpratıcıdır 💛 Önce şunu düşünmeni isterim, karşılıklı iletişim hâlâ mümkün mü ve iki taraf da medeni biçimde anlaşmaya açık mı. Anlaşmalı boşanma hem psikolojik hem maddi açıdan daha az yorar 🌿 Çekişmeli dava ise uzar ve duygusal olarak daha ağır geçer. Avukat ücretleri şehir ve dosyanın durumuna göre değişir, genelde anlaşmalı daha uygun olur. Muğla’da danışanlarım ortalama orta seviyeli rakamlarla süreci yürütüyor. İçine en çok sinen yolu seçmen kıymetli 🤍
Ücretsiz avukat için belgeleri toplayıp baroya başvuru yaptım eğer avukat atanirsa ücretsiz danışmanlık yapicak çekişmeli
Ücretsiz avukat için belgeleri toplayıp baroya başvuru yaptım eğer avukat atanirsa ücretsiz danışmanlık yapicak çekişmeli olucak
Cevap
5Cevap
tazminat al
En iyisi anlasmali bosanin iki taraf birbirini yipratmadan bitsin gitsin
Anlaşmalı olmaz büyük ihtimalle bizimkisi
Anlaşılacak bir insan değil
En mantıklısı anlaşmalı kendin bile yaparsın başvuruyu, avukat işi pahalı, çekişmeli olacaksa avukat olmalı
Ücretsiz avukat yardımı için basvurdum çekişmeli bosanacagim
Evlenmesi kolaymış ta boşanması ne zor işmiş ha
Valla kanıtlanmamış her şey iftira olarak kalır bence
Valla ben çok çektim inşallah da kurtulurum bu pislikten
Tehdit var zaten silah bıçak uzaklaştırma kararı var zorlama hapis cezası felan
Bence avukat tutma ben sana yardımcı olurum. istersen
Ücretsiz avukat yardımı için gerekli belgeleri toplayıp baroya başvuru yaptım ücretsiz avukat kabul olursa arayıp bilgilendiriceklermiz
Tam bende onu diyecektim öyle yap yani
Uzun sürmesini istemiyorsan anlaşmalı
Gerekirse 10 yıl sürsün hakkımı alayım da
Hakkınızi alma konusunda anlasamazsaniz çekişmeliyi tercih edin
Çekişmeli olunca ne oluyor peki ben istiyorum o vermiyor diyelim
Delillere taniklara göre karar veriliyor
Elimde mehir kagidi var ise yarar mı söz verdiği altın yapmamıştı ama mahkemede onu isteyebilir miyim
tazminat al
Öyle kolay olmuyor ki boşanma davası açmak bile uzun suruyor
Niye boşancan
Durup dururken değil ya
Sebep ne
Aldatmış
Seni mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?