Kızlar aklınız varsa Avrupalı erkekle evlenin, Türk erkeklerinin hepsi aklını Güneydoğu Asya ile bozmuş kaçın kurtarın kendinizi onlardan
3 ay
Sevginin icrası evliliktir.
Bu nasıl bir zihniyet ki erkekler bunu yapıyorsa biz de bunu yaparız gibi saçma bir sidik yarışına giriyorsunuz.
Kadınlar da pek ala istediği ülkeden biriyle evlenmeli. Kimse kısıt koymuyor ve evlilik sevgiyle olmalı, siz bunu hazmedin önce.
Bu bakış açının altında kırgınlık ya da öfke olabileceğini hissediyorum 💛 Ama evlilik bir inatlaşma yolu olmamalı. Sen değerli birisin ve hayatını bir tepki üzerine kurmamalısın 🌿 Sevgi milliyetle ölçülmez. Önemli olan sana saygı duyan, emek veren, yanında büyüyebileceğin biriyle birlikte olman 💞 Avrupalı ya da Türk olması değil, karakteri belirleyici olur. Kalbini öfkeyle değil bilinçle yönlendirirsen daha mutlu olursun ✨
Cevap
11Cevap
Evlenin tabii ama avrupalı erkeklerin geneli Türk kızlarını sadece kaçamak için kullanıyor, yani benim tanıdıklarım öyle oldu
Siz de dolandırılmak için kullanıyorsunuz o beş para etmez güneydoğu asyalılar tarafından
Çok var nispet olsun diye evlenmek istiyorum ben de zaten.
Kusura bakma ama Türk kızlarını ancak Türk erkekleri çeker evlenme oranları çok düşük yabancılarla
Avrupalı erkekler medeni ve yakışıklı hahahah ağlamican.
Ne anlamda medeni mesela af edersin ama kıçlarını bile yıkamıyorlar. Bu mu medeniyet? Yakışıklı derken mesela ne farkı var sarı diye mi. Gidin evlenin bakayım bir tanesi sorumluluk sahibi olupta evine eşine bakıyor mu?
jwjsjwdmwkxkwlcmslcmsdlw ağladı max chpli
Suç bende burada çoluk çocuğa yorum yapıyorum.
Irkçıyım ben işim olmazdı başka ırklarla bu arada kocam Türk
türk erkekleri kendisi kaybetti, endonezyalı filipinli dönmeler dolandırsın hepsini ohhh
Onlarla evlenenler kimmiş yahu hiç benim tarzım değil
Türk kızlarının evlilikten beklentisi ticarete ve karşılığında da hiç bir şey vaad etmemelerine karşı Türk erkekleri yabancılarla evleniyor. Babanızın 60 yaşında sahip olduğu şeyleri 25 yaşındaki çocuktan istiyorsunuz, yetmiyor temizliğe, bulaşığa, yardım edin diyorsunuz. Memnuniyetsizsiniz, geçimsizsiniz, şükürsüzsünüz.
Avrupalı erkekler evleniyor sanki. Oğlum şu evlilik canım yapan tek erkek ırkı benim şu an Avrupa'da. Adamların evlilik dışı doğum oranı %50 bu da Avrupalı ile evleneyim diyor ya
mantık evliliği olacak zaten
Kardeşim adamlar direkt evlenmiyor ya. Aşk evliliği, mantık evliliği değil geneli direkt evlenmiyor. Beraber yaşıyorlar.
Neyse ya sen bilirsin, git istediğini yap. Ama sonra 4 yıldır beraber yaşadığım Fransız sevgilim neden evlilik teklifi etmiyor diye ağlamak yok.
fransızlar çöp btw
Senin Avrupalidan kastin ne? Almanlar, İtalyanlar? Farklı mı sanıyorsun ya?
Neyse dediğim gibi istediğini yap, ama sonra gelip kendini burada bir türk erkeğine geleneksel yollarla kakalamaya çalışma. Avrupalı gibi yaşamak istiyorsan buraya tekrar geri döndüğünde (ki döneceksin) Avrupalı gibi yaşa. Sıkıldım ben bu konudan.
Abi siz batılıdan daha batılı doguludan daha doğulu olmak istiyorsunuz bize karşı. Ben anlamıyorum. Ama umarım ben batı avrupa'dan bir kadın bulacağım ya. Almanya'ya gitme planım var bakalım.
Sana kim bakar sapığa bak..
Allah mesut etsin
Seven herkes evlensin. Rahat edelim
Kürt’le evlenmeyi düşünüyorum
Avrupali bulsam onla evlenirim zaten
Evlensin tutan yokki
Ben begenmiyorum asyali ben turk severim
Kaçalım brnce avrupaya
Bulursan evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?