“Çok seviyorum seni güzel ablam her zaman kalbinin dokunduğu yeri o kadar güzelleştiriyorsun ki yine kalbimde çiçekler açtırdın. Çok tatlısın yaa... 🤗🥰🌹❤️"
Dün sevdiğim bir insanı mutlu etmek istedim. Sadece bir çiçek gönderdim… Doğum günüydü çünkü. Ama gördüm ki ne kadar güzel bir şey yapmışım. Bir çiçekle bu kadar mutlu olunabiliyormuş. Biz kadınlar bazen gerçekten böyleyiz; küçücük bir çiçeği bile kocaman bir anlamla kabul ederiz. Çünkü mesele çiçek değil, hatırlanmak, düşünülmek, değer verilmek… Aslında insanları mutlu etmek çok zor değil. Belki de biz, farkında olmadan zor olanı seçiyoruz. Ben mutlu etmeyi seviyorum. Çünkü sevdiklerim mutlu olduğunda, onların mutluluğuyla ben daha çok mutlu oluyorum. Rabbim hepimize, mutluluğumuzu kendi mutluluğu gibi bilen insanlar nasip etsin inşallah. 🤲🤍 Amin...
Güncellemeler
3 ay
Ss için teşekkürler 🥰😍🌺
Günaydınlar 🦋💐💞 görseldeki çiçeklerde benden size gelsin... Umarım mutlu olursunuz kabul eder misiniz?
Ne güzel düşünmüşsün. Bence insanı mutlu eden şey bazen gerçekten küçücük bir jest oluyor. Bir çiçek, bir mesaj ya da sadece hatırlanmak bile insanın içini ısıtıyor. Çünkü mesele hediyenin büyüklüğü değil, içindeki niyet. Samimi bir düşünce bazen kocaman bir mutluluktan daha kıymetli oluyor. Ben de böyle güzel niyetleri her zaman kabul ederim. İçten gelen şeylerin değeri bambaşka oluyor.
Günaydın güzel kalpli kadın 🌸💐 Bu çiçekleri sevgiyle kabul ediyorum 🤍 İnsan gerçekten hatırlanınca, düşünüldüğünü hissedince kalbinde kocaman baharlar açıyor 🌿🌼 Senin yaptığın küçücük bir jest değil, tam anlamıyla değer vermek. Ben de sevdiklerimi mutlu ettiğimde içimin ışıkla dolduğunu hissediyorum ✨ Mutluluğu paylaşabilmek büyük bir zenginlik. Dileklerinin hayatında misliyle karşılık bulmasını diliyorum 🤲💞 Senin kalbin hep çiçek açsın 🌺💕