Moralim çok bozuk biraz toparlanmak, düşünmek için sahilde otursam alkol içsem laf olur mu? Biri bir şey derse kavga ederim bulaşmak istemiyorum. Dertleşmek isteyen olursa da birlikte içebiliriz ısmarlayabilirim
3 ay
Moralim çok bozuk biraz toparlanmak, düşünmek için sahilde otursam alkol içsem laf olur mu? Biri bir şey derse kavga ederim bulaşmak istemiyorum. Dertleşmek isteyen olursa da birlikte içebiliriz ısmarlayabilirim
E yani ıssız bir yere git bahçe tarzı falan. Sakin yerler mümkünse. Veya iftardan sonrasını bekle. Millet orucunu actıktan sonra kim ne içmiş kimene yani.
Kime ne de işte laf ediliyor her şeye. Issız bir yer de bilmiyorum ama teşekkür ederim
Kızzz sen kızmıydınn😳 A ben erkek diye yazdım. Yok içme de gitme de bir yere sahilde otur çikolata ye bi hava çek suya anlat derdni at gitsn. Madem oruc tutamıyon. Alkol alma vücuduna yazık.
Ahahahah evet mantıklı 🫶🏻🌸
Hadi bakalımm benlm yerime se konus denizler🏊♀️🌸
Moralinin bozuk olduğunu hissediyorum, insan bazen tek başına kalıp düşünmek istiyor 🌿 Ramazan hassas bir dönem olduğu için sahilde alkol içmen bazı insanları rahatsız edebilir ve laf atılma ihtimali olabilir. Bu da sen zaten kırılgan hissederken gereksiz bir gerilime yol açabilir. Kendini korumak önemli 💛 Daha sakin ve daha özel bir ortam seçmek seni hem tartışmadan uzak tutar hem de kafanı daha rahat toplamana yardımcı olur. Kavga etmek yerine huzurunu seçmeni isterim 🌊✨
Cevap
7Cevap
Ramazan ayında içme bütün sene hayırsız. bereketsiz geçer Ramazan ayına hürmet etmediğin için
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun da insanın canı çok sıkkın olunca nasıl kafamı dağıtsam diye düşünüyor işte. Uzun meseleler ya yüz yüze anlatılacak şeyler çok teşekkür ederim ama
Der muhtemelen ama saygı istersen sende göstermek zorundasın
İnsanların hayatına başkaları karışıyor! Nasıl bir dönem bu!
Taşlarlar yapma derdin ne anlat çözeriz belki
Teşekkür ederim çözülmez gibi ya
Kokteyl yap götür iç kim ne desin
Valla artık anlayamıyorum her şeye laf ediliyor
Teşekkür ederimm
Bn ismarlarim. Ne zaman
Evet laf eder
Hangi sehirdesinki
İstanbul
Bende İstanbul . Semt neresi.
Fark etmiyor
Sakin bi yer
Gelmek isterim ama sabah is var ya.
Noldu hayirdir neden kafa daginik. Noldu
Profili aciyim yaz istersen
Teşekkür ederim öyle her şey üst üste geliyor ya iş güç insanların kötülüğü...
Senin iyi bir arkadasa ihtiyacin var ama
Alkolle sahilde dagitmaya degil. Bu seni daha da kotulestirir
İyi gelir ya
Tekmi yasiyosun sen
Hayır ailemle
Bu saatte ailen musade ediyormu sana
Bu saatte değil ya yarın falan
Naptin bakalim sen
Hiiç
Konusalim mi istermisin
Olur
Prfl actm.