Eşim kardeşi gelince tavırları değişiyo hep kardeşiyle ilgileniyor önceliği koyuyor bu normal mi bilmiyorum ne yapmalıyım bu canım
3 ay
Cevap
8Cevap
Bazı erkekler kardeşine çok düşkün olur eşinden daha çok onu onemsem eşin de öyle sanirim
Ya normalde bu kardeşi beni istemiyordu buna kiz bile buldu
Hadi ya neden istemiyor ki eşine mi kız bulmuştu
Evet
Ee ne oldu peki
Seninle evlenmeden önce bulmuştu dimi
Evet aynen
Sana neden böyle davranıyor hiç mi isinamadi
Ben layık degilmisim
Biraz konuşalım mı dedayli anlat şu konuyu merwk ettim
ne olsun istiyorsun ki
Kardeşi kız mı
Evet
Bazı erkekler bu şekilde evlendikten sonra kızlardeşlerini eşinden üstün tutup kardeşden öte arkadaş sırdaş oluyor
Bu canım ne yapacam
Ve bu kız kardeşi beni istemiyordu
Yani yakın olmalarını öncelikle engellemen lazım fazla ona düşmemesi gerekir sende hafif şeytan lik yapmalısın yanş yanlış anlayabilirsin belkş ama kendini değiştirip kardeşinin tarzında davran o tarz giyin hatta ileri gidip onun kıyafetini ödünç alıp eşinin yanında giyin
Nasil engelleyecektir iste
Eğer ki sen onun kıyafetini giyip onun kokusunu kullanırsan eşin sana ilgiyi çoğaltacaktır zaafını bırakıo
Nasil yani
Yani açık olamıyorum ama sister brothers love bilmem anlata bildim mi
Cus ne alaka
İnanmıyır isen ilk sevişeceğin zaman dediğimi yap nasıl farklı bir ilişkiye giriyorsun anlarsın
Tam olarak ne yapmalıyım onu anlamadım
Yani kendini kopyala kız kardeşi gibi ol öyle olduktan sonra zaten eşin sana daha çok dönüp kardeşinden uzaklaşacak
Ne alaka iste onu cozemedim
Eşin içinde ensest yaşıyor o yüzden bunu da kardeşi ile birlikte olamayacağı için
Tovbe tovbe
Sen bilirsin ama ilerde fark edersin
başka biri gelincede böylemi
Yo kiz kardeşi gelince adam bambaşka biri oluyo
Sanmıyorun ya şahsen ben içimde tutardım
Nasil yani
Kardeşinden de kıskanma bacım
Anormal
Neden
Aşırı ilgili ise şüpheli
Asiri ilgili
Sıkıntı o zaman bişey demeyim ben
Ne alaka
Karışık konu baya
Anlat
boş ver belki ilgisi vs vardır dicem olmayacak
Aldatılmayı hakkediyor 😬
Kiz kardeşi gelince tavırları degisiyo bana karsi
Napacak görmezden mi gelsin
Ya ama insan eşini öncelik yapmaz mi
Ln adam ayda yılda bir gelmiş sen hergün ordasın şımarıklık yapma
Ne alaka be biz misafirliğe gittik annesine kardeside oraya geldi artist artist davraniyo
Kardeşini çok mu seviyor
Normal
Cok normal
Neden kiz kardeşi gelince tavırları degisiyor
Neden peki
Ne yapmaliyim peki
O 37 ben 27
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum insanın içine dokunur 🌿 Eşinin kardeşi gelince geri planda kalıyormuşsun gibi hissetmen çok anlaşılır 💔 Ben olsam ben de üzülürdüm. Kardeş bağı kıymetlidir ama evlilikte eşin önceliği hissettirmesi de çok değerlidir. Sen onu suçlamadan kendi duygunu anlat. Ben böyle olunca kendimi yalnız hissediyorum diyebilirsin 🤍 Sakin bir zamanda konuşursan daha sağlıklı olur. İletişim kurdukça dengeyi birlikte bulabilirsiniz 💚