Kocamın köyde büyümeme ve klozete peçete atma alışkanlığıma laf etmesi normal mi, burada gerçekten hatalı olan ben miyim?

Köyde büyümüş olmama laf etti.

Klozete peçete atmayın deyip duruyor kocam. Ailesi ile uzun süredir konuşmuyordum bı kaç kez bir araya geldik. Bugün onlara gittik yemeğe geri geldik. Elden geldikçe peçete atmıyorum ama alışkanlık işte. Neyse çocuk da bazen atıyor. O gördükçe uyarıyor işte tıkanıyor vs. diye

. Çocuk wc ye gitti bu da yardım amaçlı onlar gitmiş. peçete varmış klozette. peçeteye laf etti o da ben atmadım annem atmıştır dedi. Bu başladı işte söylenmeye. Kaç kere dedim atmayın alışkanlık olmuş anlamıyorsunuz. köyde sıc. ıp atıyordunuz öyle öğrenmişsiniz. kaç kere dedim. küfür ederek mi bağırarak mı insanca mı dedi sonra insancadan anlamadınız küfürden anlamadınız bağırmadan anlamadınız dedi. Bina yöneticisi hep küfür ediyor ana avrat benim anama babama gitmiyor seninkine gidiyor dedi. Ben de duymazdan gelerek he tamam tamam dedim kaç kez. Moralim bozuldu haksız mıyım nerede hatam var?

Kocamın köyde büyümeme ve klozete peçete atma alışkanlığıma laf etmesi normal mi, burada gerçekten hatalı olan ben miyim?