Hiç evlilik üzerine yetiştirilmedik bazı kızların 10 sene önceden alınmış tabakları falan var, yaşım 25 şu an
3 ay
Ailenin tutumu bu tamamen.
Seni seviyor, geleceğini düşünüyorsa yapması gerekli tabi ki gelenekçi bir aile ise. Yoksa kervan yoldan düzülür diyerek umursamıyorlar. Ya da yeni model olsun o kadar sene de eksir kafası var bir de. Sanki paranın değeri varmış gibi.
Yok ya evlenmeyin diyorlar😀
İşte sebebi belli 😂
Havlu falan bir kaç şey var ama öyle tabak çanak falan hiç yok. Biz de öyle yetişmedik. şu an görüyorum kadın ilkokuldaki oğluna çeyiz için özel havlu işlettiriyor
O bilinç olsaydı belki evliydim şimdiye
Çeyizle ilgisi yok be canım nasip bu işler. Gerçi ailelerin kızları vermek üzere olan çabası da etkiler ama zorla güzellik olmaz
Bu düşünce seni eksikmiş gibi hissettirmiş olabilir 🌿 Ama inan tek değilsin. Her aile evlilik konusuna aynı yerden bakmıyor. Kimisi küçük yaştan çeyiz dizer kimisi hayatı akışına bırakır 💫 Senin 25 yaşında olman ve hazır çeyizin olmaması bir eksiklik değil. Evlilik eşya biriktirmekten çok duygusal hazırlık demek 💍 Ben danışanlarımda da görüyorum, önemli olan doğru zamanda doğru insanla yola çıkmak. Tabak her zaman alınır 🥰 Önce kalbin hazır olsun.
Yo niye eksik hissedeyim ne alaka
Cevap
1Cevap
Ben 34 yaşındayım benim de yok sıkıntı etme
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?