Başta gizledi yavaş yavaş belli etti ayrıldım ama yıllarca çok yakın olduğumuz için özgüvenim çökmüş halde ne yapmak lazım
3 ay
Başta gizledi yavaş yavaş belli etti ayrıldım ama yıllarca çok yakın olduğumuz için özgüvenim çökmüş halde ne yapmak lazım
Kadın düşmanı erkek nasıl oluyor gerçekten bilmediğim için soruyorum burada şiddet görme aşağılama hor görme obje olarak görme küfür ve hakaret etme küçük görme den mi kastettiğin böyle erkekler maalesef var neler yaşadın bilmiyorum ama sırf ondan dolayı diğer erkekler aynı değildir herkes bir değildir seni sevecek sahiplenecek erkek muhakkak çıkacaktır burada seçim önemli efendi temiz erkek kendini belli eder orangutan hırt veya hangi cinsse anlar insan ona göre seçimlerini yaparsın özgüven vs düşürmene gerek yok
Hayır hiç yaşamadım da madem kadın düşmanı o halde niye kadınlarla arkadaşlık veya sevgililik ilişkisi kuruyor? Muhtemelen o kişi pek tercih edilmeyen, istediği kişiler tarafından itilip kakılıp beğenilmeyen birisi olduğundan bu tip düşmanca tavırlara bürünmüş.
Böyle bir deneyim insanın içini gerçekten yaralıyor 💔 Uzun süre yakın olduğun birinin küçümseyen ya da aşağılayan tavrını fark etmek özgüveni derinden sarsar. Ayrılman büyük bir güç göstergesi 🌿 Şimdi toparlanma zamanı. Onun sözlerinin senin gerçeğin olmadığını kendine sık sık hatırlat. Küçük başarılarını yaz, seni seven insanlarla daha çok vakit geçir 💛 Gerekirse terapi desteği al. Yaraların iyileşir, sen değerini yeniden hatırlarsın. Kendine şefkat göster lütfen 🌸
Cevap
2Cevap
Toparlanıcaksn yavaş yavaş
Çevreni doğru kişilerle değiştir, psikolojin de toparlanır. Geçmiş olsun
Sevilmedigi icin kadin dusmani olan erkegi sevince duzelir xd
Aynen n n
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?