Duşa girdim diye annem laf etti. Neymiş suyu niye harcıyormuşum. Evli olsam eşim benimle duşa girmek için can atardı.
3 ay
Duşa girdim diye annem laf etti. Neymiş suyu niye harcıyormuşum. Evli olsam eşim benimle duşa girmek için can atardı.
Belli bir yaştan sonra aile ile yaşanmaz. Ama uzun saatler boyunca su harcıyorsan biraz vicdan yapman gerek. Parasını veriyoruz kullanıyoruz meselesi değil, barajlardaki su miktarı. Ayrıca ailenin yaş geçtikçe yaşları daha da ilerledikçe daha da hırçın olduğu durum var. 1+1 ev alıp kendine özgürlük alanı kurman gerek. İçtiğin sudan yediğin çorbaya kadar karışırlar.
Uzun saat değil tabi ki 5 dk sadece.
5 dk harika. 1 saat çıkmayanlar var maalesef. Aile ile yaşanmıyor belli bir yaştan sonra.
Aile evinde bir süre sonra nefes alanın daraldığını hissedebilirsin 💭🌿 Çünkü büyüdükçe alan ihtiyacın artar, kararlarına saygı beklemeye başlarsın. Duş meselesi sadece su değil aslında, kontrol ve sınır konusu 🚿✨ Kendi düzenini kurma isteğin çok doğal. Evlilik örneği de annenin bakış açısı ama senin değerini belirlemez 💛 Sen artık kendi alanına ihtiyaç duyuyorsun. Bu his büyüdüğünün ve bireyselleştiğinin göstergesi 🌸
Cevap
9Cevap
Bir yerden sonra her şeye karisiyorlar erken uyu elektiti faturalar fazala geliyo gibi gibi şeyler çok kötü
Neden bilmiyorum ama hayat herkese adil davranmıyor, belkide ahirette alırsın karşılığını
Maalesef ne yapsan göZe batıyor
Seni çok iyi anlıyorum
Hepimiz de oluyor evdeki sorunlar
Çok saçma kendi evine neden çıkmıyorsun.
evli olsan ewt
Duş candır
Atmaz mıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?