Dul ya da evli özellikle farkındayım her şeyin ben bekarken sosyal medyada konuşan nadir erkek bulabilirken evlendim dertlendim yazan konuşmak isteyen çok çıktı neden
3 ay
evli kadınlara yanaşan erkekler ahmaktır kusura bakmayın ama siz başkasının hanesine göz dikerseniz yarın başkası da sizin hanenize göz diker. bir tanıdığım böyle cinayet işledi.
İhanet normalleşti sosyal medya teknoloji her şeyi çok basitleştirdi her şey bir tık adım uzakta maalesef evliler çok daha fazla bu işi yapıyor ne yazık ki
Zaten çok özür dileyerek söylüyorum kadınlarımız sokakta giyinmeyi pek bilmiyor maalesef
Bu durumu yaşadığında kafan karışmış olabilir 💛 Ben şunu gözlemliyorum, evlilikte mutsuzluk insanın enerjisini değiştiriyor. Daha kırılgan daha görünür oluyorsun. Bazı erkekler bu duygusal açığı hissedip daha rahat yaklaşabiliyor. Çünkü ulaşılması zor değil gibi algılıyorlar 😔
Bir de evli kadınların olgunluğu ve netliği dikkat çekici oluyor. İletişimi güçlü oluyor. Bu da çekim yaratabiliyor ✨ Senin değerini medeni durumun belirlemiyor. Dikkati ne için istediğini kendine dürüstçe sorman en sağlıklısı 💚
Cevap
22Cevap
Basina bela olmadan cinsel acidan faydalanabilmek icin
Avcı tipler duygusal boşluktaki yalnız insanı kandırmak kolaydır
Çünkü erkekler aranan kadını ister çekici geliy
Evli kadını kolayca kandırıp beceririm sanıyorlar
Erkeklerin öyle kadınları kolay lokma olarak görmeleri tek sebep
Derdine ortak olmak isterler. Neden mutsuzsun
Yakalayip seni kalça yanaklarını delice tokatlamak istiyorlar. Biliyorsun bunu
Bunun sebeplerine inecek olursan oooo çıkamazsın içinden, dallı budaklı
Senin için de hoş değil mi? Alternatiflerin var
Herkesin derdi var ama normal değil mi sence
İnsan biriyle birlikteyken kısmeti açılıyor
Evli kadın cazibesi diye bı şey var
Çünkü mutsuz kadın başka arayışa giriyor
sende konusuyormusun pekı?
Çünkü elde etmesi kolay
Bence daha zor sütten ağzı yanmış evliler
Öyle deme tam tersi. 2-3 gün iyi davran 4. gün yatarsın. Duygusal boşlukta olan kadını elde etmek çok basittir.
Kaderin cilvesi..
tatlım çocugi onlar
Ulaşılması kolaylaşılıyor
Acık kapı free takilma
Aslında çekmiyor duygu boşluğundan kaynaklanıyor
kolay av
Onları mutlu etmek için
Var mı derdin 😂
Evet bunu ben de çok merak ediyorum
Başkasının kümesindeki tavuğun cazipliği
@Ateş33söndüren 😂
Benim kümesime bi gel sene pul koleksiyonumu göstercem😂
@Ateş33söndüren nereden aklına geliyor bu laflar
Gelmiyor yaşıyorum bunları😂 tanıyor musun beni yoksa
@Ateş33söndüren Yoo nereden tanıyacağım 😂😂
Ben köşe başında dururken önümden geçerken bakmıyormuş gibi yapıp arkandan bakan, otobüste kıbarlık olsun diye yer veren, ağır abi gibi görünen ama içinde tavuğun etkilemeye çalışan biri desem tanıdım mı😂
Daha istekli oluyosunuz
Evli fantezisi
Eşinle anlaşabiliyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?