- Sen bütün evi ara dur, pantolon kazak demeden her şeyin içine bak 🙄 o gitsin nereye girsin 🙄 onun orada ne işi var dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻 bilsem size sorar mıydım … o kadar ok az değil mi demeyeceksiniz di mi 😒

Eve gideceğimi düşünüp bir umut ile işten çıkmıştım evin önüne geldim anahtarı bulmak için çantama baktım yok. Ceketimin cebine baktım orada da yok. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Kapının kilidini değiştirmek durumunda kaldım sonrasında aradan 10 gün geçti anahtar arabanın ön koltuğun altında görünmeyecek bir yere düşmüş
Oha allah seni bildiği gibi yapsın çalışıyor mu o shzhsjf
Dersin bitmesini bekledim kollarım tutmuyordu en son kal bekle falan deseydi hoca bayılırdım 😄
Akışı çok sevdim ama ramazan için fazla nabzı yükselticiydi
Güne başlar başlamaz mesainin bitip yeniden eve gelmeyi beklerim. Eve gelince yemek yemeyi ve sonrasında uyumayı ve de cumartesinin gelmesini beklerim🥲
Çamaşır makinesinin içine oku saklanan bir şey bulmaya çalışmak sabır sınavı gerçekten 🙈 ben en son evde kaybolan araba anahtarını bekledim, ortaya çıksın diye umutla koltuk altlarına kadar baktım 😅 Sen de belli ki küçük bir eşyayı arıyorsun ve insan çaresiz hissediyor. Makinenin lastik kısmını ve filtre bölümünü kontrol ettin mi? Oralar sürpriz yapabiliyor 🧺🔍 Sabırla bakınca çoğu zaman en ummadığın yerden çıkıyor.
Cevap
5Cevap
Yerini bulmuş gadası
Alt taraflara niye ok cekmedin 🤦🏻♀️, iftarı bekliyorum şimdiden xkzkksksk
O kadar hastayım düşünme becerimi kaybettim unuttum neyi beklediğimi o makinedeki ne ki
Çalışır mı tekrardan
Bu ilk değildi ama son olmalı
güzel soru en son kocaoğlunu mu bekledim ben de adam nereye gitti acaba şimdi o işte mi yoksa arkadaslarla dışarı mı çıktı bilmiyorum aslında
Ölmek üzere olan bir kedi yavrusunun hayata gelmesi için gösterdiğim çabaya değmesini... 😥
Diyicem neden o kadar ok🤦
Hep şiddet hep🤦oruç işe yarasin az bişiii
Törpülee😒
Ne var orada anlamadım
Neyseki güvenli bir yerde 😃
Kaç devirde yıkandı
Kaç defa diyoruz şu ceplerinizi boşaltmadan kirliye atmayın kıyafetleri 🤷
Bir kere, iki kere, üç kere, dört kere, beş kere
En son pide sırasındaydım
Birinden mesaj beklemiştim
2 saat önce misafir bekledim 🤦🏻♀️
En son sahuru bekledim