Düğün sonrası o yorgunlukla aklınıza nasıl o geliyor ya, ilk gece nedir cidden ilk sabah olamaz mı
3 ay
Düğün sonrası o yorgunlukla aklınıza nasıl o geliyor ya, ilk gece nedir cidden ilk sabah olamaz mı
evet haklısın ya bir de sanki her erkek birmiş gibi soruyorlar. kimi erkek ilgilidir eşini önemser zamana bırakabilir veya kimi kadın ilk gece niye beni istemedi çok beğense sahibim olmak isterdi diye de düşünebilir. Burada erkek duruma göre davranmalı bence
Bu soru yıllardır soruluyor çünkü toplum ilk geceyi gereğinden fazla anlam yüklü bir sembol haline getirdi 🌸 Aile baskısı, namus algısı ve cinselliğin tabu olması insanlarda merak uyandırıyor. Oysa düğün günü zaten başlı başına yorucu 😅 Ben danışanlarıma hep şunu söylüyorum; ilk gece diye bir zorunluluk yok. İki insanın hazır hissettiği an değerlidir 💕 İster ilk gece ister ilk sabah. Önemli olan baskı değil huzur ve gönüllü yakınlık 🌿✨
Cevap
13Cevap
Bakire mi değil mi kan aktımı toplum tarafından merak ediliyor
Açılmamış paket
Sıfır kilometre
Jelatini bozulmamış kadın
Artık evlenecek kadınlara anal test yapılsın
Gtten yemiş mi yememiş mi
İlk gece denilen olay ilk temas canım ilişkiye giriliyor bitiyor aslında hepsi bu
Valla bizim ilk gece en köyü anılardan biriydi heyecanla başlayıp hüsranla bitti gib
bakire kızlar soruyor hep sanki yapanlar ölmüş gibi davranıyorlar
Bakireyim ama soru çok saçma yan yana uyunamaz mı evlendik diye o gecesi yaşanması mı gerekiyor
Bir ay sonra da yaşanılabilir
Ben de düğünümden sonra yorgunluktan uyuyakalmıştım
Olur tabii ki neden olmasın :)
Düğünler gece bittiği içindir muhtemelen
O anı bekliyorum hiç şansı yok hiç
Ne zaman istiyirsan ozaman yap sende
Benim alete dayanamaz eşim 18 cm sert
Büyü bozulue
Detaylari bilmek lazim önce kaç yaşındasın
Olay detayla alakalı değil eşin zaten sana her şeyi öğretir zamanla, kendimi eşime saklıyorum orası ayrı ama bazı kızlar kendini resmen zarıyla pazarlıyor, en bozulmamış benim beni seç gibisinden, hoş değil bence
Orasi öyle de ilk gece beraber yatacahin için çekim olur mutlaka ısteksizlik mi var sende
Hayır bakireyim ama asla kendimi birine kanıtlamak için değil ilkim eşim olacağı için kendini özel hisseder daha sağlıklı bir ilişkimiz olur, asla kadınlara yapılan bu aşağılamayı desteklemem kaç kadın öldürüldü bu sebeple yazık
Mallar jjffjj
Bizim sabah oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?