Evli kadınların bunu normalleştirmesi çok tuhaf. Sabahtan akşama kadar her şeyi hazır et adam hadi karıcım çay da koy diyor bir de gevşek gevşek. Erkekler neden kadınları hizmetçisi olarak görüyor? Bunun için evlenmedim.
3 ay
Evli kadınların bunu normalleştirmesi çok tuhaf. Sabahtan akşama kadar her şeyi hazır et adam hadi karıcım çay da koy diyor bir de gevşek gevşek. Erkekler neden kadınları hizmetçisi olarak görüyor? Bunun için evlenmedim.
Bende aksi bir adama denk gelene kadar evlilik düşünmem. O işleri yaptığını söyleyen bazı erkekleri deniyorum mesela yani bazı temizlik kurallarını soruyorum anında çakıyor yalancı olanlar da. Öyle biriyle sevgili bile olmuyorum. Çünkü bu da karakteri gösterir.
Bu öfkeni o kadar iyi anlıyorum ki 💛 Misafir iki kişinin de misafiri ama yük çoğu zaman kadının omzuna kalıyor. Bu biraz öğrenilmiş rollerden geliyor. Erkek çocuklarına ev işi sorumluluğu verilmeden büyütülen bir düzende maalesef normalleşiyor. Ama bu değişmez değil 🌿
Ben evliliğimde bunu en baştan konuştum. Sen diliyle sınır koymak çok kıymetli. “Yardım et” değil “Bu bizim sorumluluğumuz” demek gerekiyor. Değer görmek istiyorsan bunu net ifade etmelisin 💪✨
Cevap
3Cevap
Bizimki ediyor. Sen etmeyenle evlenmişsin
evli değilimm :D
Herkes bir değil yardım edeni ediyor tabiki de☺
Ne bileyim onlara sor
Yoo ben ediyorum kurarkende kaldırırken de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?