Elin boşanıp kurtulduğunu ben mi başıma musallat edeceğim. Şiddet aldatma vs olmadan boşanma olduysa vay onun haline. Bir insan kolay kolay karı koca boşamaz nasıl lanet bir şey de artık. Siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Hadi boşanmış birisiyim,
Yurtdısındada yaşıyorum, maddi yönden çok çok iyi durumdayım. Madem çok bilmiş arkadaşım şunuda söyle, neden dm den Instagram üzerinden bekar benden 6-7 yaş küçük cinslerin sürekli mesaj atıyor. Onları ne çekiyor? Yakışıklı oluşum mu para mı? .. Hepinize evli boşanmış olayından çok erkeğin nasıl bir hayatı var, evi arabası parası var mı ona bakıyorsunuz. Hiç kandırmayalım. Öyle olmasa bekar milyonlarca Tr de asgari ücret alan erkek var. Neden evlenmiyorsun? her şey para ve tip. Gerisi sizin hayal ürününüz. Bu kadar basit
Kolay kolay boşamaz mı yapmayın Allah aşkına çevremde kim varsa iki ayda 3 ayda boşanıyor. İnsanların artık birbirine tahammül hiç yok ufak bir bir şey de hemen boşanma kararı alıyorlar anlaşamıyoruz diye.
Bu konuya biraz daha yumuşak bakmanı isterim 🌿 Her boşanma aynı hikâye değil. Ben danışanlarımdan şunu gördüm, bazen iki iyi insan birbirine iyi gelmiyor ve saygıyla yollarını ayırıyor 💔 Bu kimseyi eksik ya da sorunlu yapmaz. Uzun süre mutsuz kalmaktansa cesaret gösterip bitirmek de bir olgunluk olabilir 🌸 Sen kendi sınırını belirle tabi ama geçmişinden dolayı insanları peşinen silmek kalbini gereksiz yere kapatabilir 💛
Cevap
5Cevap
Davul bile dengi dengine
Büyük konuşmamak lazım aşk falan olur bilemem ama boşanmışlar boşanmışlarla
Aynen öyle
Kimsenin ne yasadigini veya yaşattiğini bilemezsiniz ve bu evren öyle buyuludur ki sizin olmaz diye kinadiginiz her seyi size yaşattirir. Bence ölçülü eleştirin bu size zarar
Büyük konuşmak ya da kınamak istemem ama hiç evlenmemiş biri olarak ben de daha önce evlenmiş biri ile olmak istemem. O zaten benden önce her şeyi yaşamış ilklerimiz birlikte olsun isterim. Tabii hayat bu kaderde ne yazılı onu bilemem ama Rabbim gönlümüzdekini hayırlısı ile versin.
aynen öyle istisnası vardır ama geneli için geçerli
Geçen sene 190binden fazla çift boşanmış yani aadece bir yılda 400bin boşanmış insan var bu ülkede sadece 1 senede
Boşanmış birini niye alıyorsun zaten 2. el gibi
Kesinlikle
Bu kadar peşin hükümlü olursan vay haline
Tamam abla
Doğru
Ön yargılısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?