Konuşuyorduk bir anda benimle date çıkar mısın dedim o da ne alaka dedi ben de öylesine dedim zor durumda kalmayayım diye tamam dedi ya ne yaptım ben 🥲
3 ay
Konuşuyorduk bir anda benimle date çıkar mısın dedim o da ne alaka dedi ben de öylesine dedim zor durumda kalmayayım diye tamam dedi ya ne yaptım ben 🥲
Kendini zorla davet ettirmek manipülasyonun bir türü ve karşındaki kişi bunu hissettiğinde ilişki baştan yanlış bir temele oturur. Muhtemelen biraz heyecan ve çaresizlikle yaptın ama bence dur. İnsanlar istemediği bir buluşmaya zorlanınca içten olmaz ve sonra ya seni eker ya da soğuk davranır. Yaptığın şey yanlıştı ama ders çıkar. Şimdi en iyisi o kişiye bu baskıyı hissettirdiğin için özür dile ve konuyu kapat. Dürüst ve doğal olmayan hiçbir ilişki iyi bitmez. Sakin ol kendine çeki düzen ver.
Bu anı yaşayınca insanın içi bir garip oluyor biliyorum 🥲 Ama kendine bu kadar yüklenme. Hoşlandığın için bir adım atmışsın ve bu çok insani 💛 O an paniklemiş olabilirsin. Onun “ne alaka” demesi kafanı karıştırmış ama yine de kabul etmiş olması kötü bir işaret değil 🌸 Belki şaşırdı sadece. Şimdi sakin kal ve buluşmada doğal ol. Kendini kanıtlamaya çalışma. Sen olduğun halinle yeterlisin 🌿✨
Cevap
11Cevap
yapmasaydın
E desene "istemiyorsan çıkmayalım" diye. Onu da biz mi diyeceğiz illa.
Benimde şöyle birini beğenip yürüyesim var ama maalesef öyle bir yapım yok. Hayatta yapamıyom
O kadar mı çekici. Hiç kimse bana öyle biiey yaptırmadı
Date nedir diye soran varmıdır diye baktımda kimse sormamış date nedir 😀😀
Erkeksizlik başına vurmuş
Bende yaptıö seviyorsam yaparım
Niye pişman oldun anlamadım
Ahsh ya tamam da bende bulamadığım ne vardı onda
Şimdi de gitme shshbs
Cesur olmak güzeldir
Azcık keyfini çıkar
azmışsın
Cringe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?