Sevdiğiniz Köye Taşınmak İstiyorum Dediğiniz Anlar Oldu mu Hiç Ben Mesela Çayıralan'a Taşınırım Diyorum İstediniz mi Hiç Köye Taşınmayı?🏡❤🦋
3 ay
Köyde yaşamak biraz zor ve emek ister. Şehir hayatı olmadan yapamam. Benim için şehir daha önemli. Köye gezmeye giderim sadece. Hobi amaçlı yani.
Doğrusun Hak Veriyorum
Zaten köyde yaşıyorum ırmak boyu full yeşil koşu yürüyüş cennet misali bunu diyen birisi vardı köy olmaz diyip sonra anana ana diyem diye değişen vs
Ayran gönüllü kişilerden uzak durun ömür geçmez öylesi kişilerle !
Harikasın
Dürüst yaşa acısız öl harika olmaya gerek yok 🫡🌸
Ben yapamam çünki köyleri ne kadar çok sevsemde bendeki gezme oralarda bi nefes almadan öte değil ordaki yasam baska benim alıştıgım yasam baska
Doğru Haklısın
Inşallah Görüşürüz
Seninde Teşekkür Ederim😊😊😻
Hiç köy kasaba hayalim olmadı büyükşehir insanıyım ben..
Bence Olsun Git Yazları Kal Kışında Büyük Şehirde Kal
Beni Dinle Alışırsın Yaptığın Zaman
Dinle Beni Git Alışırsın Diyorum
Atiye’ciğim ben Muğla’da yaşıyorum ve doğaya yakın olmak bana inanılmaz iyi geliyor 🌿💚 O yüzden köye taşınma fikri kalbimi hep ısıtmıştır. Şehrin karmaşasından uzak, daha sade ve huzurlu bir yaşam fikri insanın ruhunu dinlendiriyor 🏡✨ Senin Çayıralan hayalin çok kıymetli. 21 yaşında böyle bir özlem duyman içindeki sakinlik arayışını gösteriyor. Bence ara ara gidip deneyimlemek güzel olur. Kalbin orada huzur buluyorsa bunu ciddiye almalısın 🦋💛
Aynen Öyle Ablam Çayıralana Gittiğimiz Zaman En Büyük En Güzel Hayalim Gerçek Olacak🏡❤🦋
Teşekkür Ederim Ablam İnşallah😍🏡
Cevap
3Cevap
Bahçe evimiz var bazen gider orada kalırdım ama komple taşınma isteğim hiç olmadı
Eğer Taşınmak Gibi Hayalin Varsa Gerçekleştir Hayalde Kalmasın
Rahat Edersin
İyi
Ahırda fantezi yapmak için istiyorum bazen köye taşınmayı
Taşın Hayalde Kalmasın Bu Konuda Rahat Edersin
Olur
En İyisi Kuzum
Yozgatlımısın sen
Evet Yozgat
Bende sorgun
Ama Çayıralanlı Değilim
Ne Güzel