Çok delikanlıysan gel sor erkek ya da kadın kimse ne derdin varsa buradan sor millete benim hakkımda gereksiz gereksiz açıklamalar yapma
3 ay
Cevap
0Cevap
Ne demişler ki dün benim hesabımın ismiyle de bişeyler yazmış terbiyesiz
Soru mu açıyor
Benim adıma da soru açıp işte şöyle böyle yapıyor yazmış ahlaksız kaldırttım soruyu hem erkek hem kadın hesabı ile yaptı bunu ama aslı ne bilmiyorum denk geldikçe sildirtecem
Sorun yok iyi günler 🎈
Anladım 😂
Yazamıyorum aç iki dkk
Kimseyi takip etmiyorum
Çocuk mu var karşında? Hiç haz almam böyle şeylerden napıyosan yap benimle bi alakan kalmadı engellememi istemiyorsan yazmaaa
Bak saçma sapan çocukları karıştırma canımı sıkma benim
Ne seçim muhabbeti lann? Ne seçimi bana öyle şeyler yazarken bi yandan da bunlarla cıvıkk cıvıkk konuşup sonra ekliyormuşsu işte kendini belli etttin beni rahat bırak bi bildirimlerim açık rahatsız etme
Deli misin sen gir evine
Bak özelde de söyledim olmaz oluru yok zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkeni hissediyorum Krallbop 🌿 İnsan hakkında arkadan konuşulması can yakar. Ben olsam önce sakin kalmaya çalışırım çünkü öfkeyle verilen tepki çoğu zaman işi büyütür. Gerçekten kim konuşuyor bilmeden meydan okumak seni daha çok yıpratabilir. İçinde bir şüphe varsa direkt ve sakin bir şekilde yüz yüze konuşmayı tercih ederim. Net ve özgüvenli duruş zaten en güçlü cevaptır 💪✨ Dedikodu yapan bir süre sonra kendi tavrıyla ortaya çıkar. Sen değerini bil yeter 🌸