Üniversite okuduğum için öğrenci evinde kalıyorum 1 tane kızla kızın babası Türkmenlermiş normalde annesi de İranlı kızın odası vb çok değişik Japon Korelilerin odasına benziyor odasında ufak bir masa var yer masası gibi boyu kısa masa yerde de minder gibi bir şey var üstüne oturup laptoptan ders çalışıyor masanın üzerine yemek koyuyor yerde yemek yiyor bu nerenin kültürü hiçbir şey anlamadım mutfakta öyle ev gittikçe asyalıların evine benziyor giyimi de öyle hiç çok kısa etek giymiyor saçı açık ama dekolte yok bir de aşırı titiz Türkiye'de doğmuş büyümüş psikolojisi bozuk gibi geliyor bana ve yazın bikini bile giymiyormuş hayatında hiç giymemiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlattığına göre çok tatlı bir kız niye bu kadar sinirlendin ki herkes bizimle aynı kültürü benimseyecek diye bir şey mi var canım 🙂 senin kişisel alanına müdahale etmediği sürece rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok hayat onun hayatı saygı duy
14 Yorumla
Soran5 ayçok konuşuyor gelmıs bana dün Özbek pilavının yapılışını anlatıyor ben sana anlat dedim mi? Birde sana yapayım mi diyor sonra sen o tırnaklarla nasıl rahat ediyorsun diyor sanane benım uzun tırnaklarımdan para yere düşse nasıl alıyorsun diyor ezik midir nedir kendi tırnakları uzun değil benim tırnaklarım onun o dipten kesilmiş tırnaklarından bile daha güzel temiz o elinden yemek mı yenir onun
- 5 ay
Onun yetiştirilme tarzı öyle demek ki birtanem hem sana kendi yöresine ait bir yemeği denettirmek istemiş niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum tabi o da sana saygı duymal, bak neticesinde aynı evde yaşıyorsunuz ikinizin de ailesi belli bir miktar ödedi yani kavga etmek, kin gütmek gibi gibi şeyler sadece sizin işinizi zorlaştırır ben de bana zıt olan kişilerle öğrencilik yıllarımda aynı evde kaldım o yüzden
Sana bir tavsiye vereceğim şimdi bir gün kolları sıvayın onun tarifini beraber yapın belki çok lezzetli bir yemektir bilemezsin ertesi gün de sen onun tırnaklarını yap belki o yargılayıcı gözle baktığı tırnaklar da onun çok hoşuna gider o da denemeden bilemez
Önyargılı olmayın hayatta her alanda bu şekilde bir yaklaşım seni bir adım öne taşıyacak 🌸🩷
Soran5 ayBen zorundayım kızın evi babası annesı satın almış bana lyk yurtdu çıkmadı evde kalmaktan korktuğu için tek çünkü ben yanındayım ama bunun bu ezik davranışlarına katlanıyorum
En İyi Cevaplar
5 ayOnun giyimi kuşamı yaşantısı alışkanlıkları seni ilgilendirmez. Bikini giymiyor die mini etek dekolte giymiyor die bu onu cahil ya da yobaz yapmaz. O pırlanta gibi insan ailesinden ne öğrenmişse geleneği örfü neyse onu yaşıyor yaşatıyor. Ama bu kafadaki bu zihniyetteki sen açılmayı teşhirciliği modernlik zannettiğiniz için sizin gibi olmayanlara hemen yaftayı yapıştırın. Anlamazsın ama sana Mehmet Akif Ersoy'un bir sözünü söylim. ''Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni''
026 Yorumla
Soran5 ayben daha 2 hafta olalı eve geldiğimde kağıda kuralları yazmış işte eve arkadaş getirmek yasakmış burada ne demek istiyor sence erkek arkadaş getirme demek istiyor? İyide ben getirmifem zaten sen niye böyle bir kağıt asıyoesın birde bana senın kuralların varsa yazabılırsın canım mıdır nedir rahibe gibi aynı hiç manitası yok telefonu geçen gün mutfaktaydı şifresi bile yok aptalın teki girdim baktım kurcaladım biraz çiçek resmi kendi resmi kız arkadaşlarıyla olan resimler ders tahtasındaki notlar başka bir bok yok wpsinde flörtü dahi yok Instagram hak getire 30 dk tek girmiş
Soran5 ayçok konuşuyor gelmıs bana dün Özbek pilavının yapılışını anlatıyor ben sana anlat dedim mi? Birde sana yapayım mi diyor sonra sen o tırnaklarla nasıl rahat ediyorsun diyor sanane benım uzun tırnaklarımdan para yere düşse nasıl alıyorsun diyor ezik midir nedir kendi tırnakları uzun değil benim tırnaklarım onun o dipten kesilmiş tırnaklarından bile daha güzel temiz o elinden yemek mı yenir onun
- 5 ay
Senin o beğenmediğin gömmelere doyamadığın kız bu zamanda eşine benzerine nadir rastlancak pırlanta gibi bir kızmış onada helal olsun onu yetiştiren anneye babayada helal olsun. Burnun o kadar laf dağındaki kendini o kadar üstün görüyorsun ki ne söylemek istediğini anlıosun ne o pırlanta gibi kızı anlıosun. Senden ona ne arkadaş olur ne dost olur. burada kendini paralıcana al karşına konuş ya o evden çıksın ya da sen çık. Kendi egonla o pırlantayıda zehirleme
Soran5 ayBen zorundayım kızın evi babası annesı satın almış bana lyk yurtdu çıkmadı evde kalmaktan korktuğu için tek çünkü ben yanındayım ama bunun bu ezik davranışlarına katlanıyorum
Soran5 ayPırlanta mı dlskflslflsldk köylü kezbanlara olan aşkınız gözlerim yaşatıyor o anca kocasının hizmetçisi olur çatır çatır adam onu aldatır
Soran5 ayUmarım senın karşına da böyle Kezban birisi çıkar görürsünüz o zaman böyle savunmayı
- 5 ay
Ev kızınsa istediği gibi kullanır istediği gibi döşer sanane seni ilgilendirmez. Kendi odanda ne yapıosan yap. Katlanamıosan çekip gidip başının çaresine bakıcan yok zorundaysanda o pırlanta gibi kız hakkında böyle konuşmucan. Asıl ezik olan sensin sen. O kıza iyice bakta evlat nasıl olunur kız nasıl olunur mahrem nedir edep saygı nedir öğren biraz. Zor ama denersen belki birşeyler kaparsın
- 5 ay
Sen o kezban dediğin kızın kesip attığı tırnak olamazsın. Yüzünde 2 kilo boya olmadan sokağa çıkamıosun. Eminim ki senden kat kat güzeldir. Doğallığı tercih ettiği için senin kafada hovarda bomboş bir kız olmadığı için zoruna gidiyor.
Soran5 aySen ne aptl birisisin ne pırlantası daha kalkıp bana spor salonuna dahi gidemeyecegını çok erkeklerin olduğunu söylüyor burada cahil dar görüşlü olan kim sence? Sanki erkekler onun için hayran ölüp bitiyor onda mı edep var daha bir insanla nasıl konuşacağını bilmiyor Rusça şarkı dinliyor özünü kaybetmıs ezik kendisi
Soran5 ayTam tersi koruduğun kız erkeklere karşı böyle düşünüyor kdkskfkdkfkf bilip bilmeden cahilce konuşuyordun savunduğun kaşar erkeklerin çoğunun ciddi olmadığını guvenmedıgını söyledi bu yüzden konuşmuyormuş mfkskfkdlf yanı o erkeklere sallıyor ergen seni + o kadar cahilki onunla çıkmak isteyen tıp okumuş elit bir çocuğa daha ortada bir şey yokken kalkıp ciddiysek konuşalım öylesine konuşamam diyecek kadar köylü Kezban birisi cahil olan kim burada? Yeni yeni tanışması gerekirken direk ciddiyetten bahseden birisi tabi çocuk stajyer doktor direk konuşmayı kesti bununla erkekler böyle kızlaeı gizmetçi görür çocuk doğurtur yemek yaptırtır okuduğu okul bile boş bu kızın çünkü beynı boş kalkıp bana denize gitmem bikini giyemem okadar milettin içinde diyor varoşun teki sırf erkek var diye ona bakarlar diye spor salonuna dahi gitmeyen birisi sanki erkekler ona hayran şdlslfldlflfl
- 5 ay
Tabi sen kendini teşhir etmeyi sevdiğin için çok modern oluosun dmi. Umarım senin nasıl bir narsist olduğunu fark ederde o evden kovar seni ondan sonra nerde ne halt ediosan edersin.
Soran5 ayGerızekalı ben kendımı teşhir etmiyorum o kız sorunlu cahil köylğ
- 5 ay
Sen ve senin gibi hayatı bomboş yaşayanlar onun ne demek istediğini ne düşündüğünü anlayamazsınız. Çok doğru söylemiş bu zamanda güvenilir kadın nerde güvenilir erkek nerde. Bak şu platform aldatmalarını ilişkilerini anlatanlarla dolu. Senin gibi egoistle yaşamasına rağmen etrafı bunlarla dolu olmasına rağmen kendini koruyabiliyor yine diyorum helal olsun ona. Yine diyorum giyimi kuşamı düşüncesi seni ilgilendirmez. O onun hayatı. O evde olmanda sana eleştirme aşşağılama hakkını verniyor. Kız sana evini açmış şu yağtığın terbiyesizlikten başka bişey değil. İşte aile farkı
- 5 ay
Sen o kızın saçının her teline kesip attığı tırnağa kurban ol. TERBİYESİZ UKALA
Soran5 ayAçmasaydı evini ben mi ısrar ettim b
Soran5 ayGizli kaşarlardan o
- 5 ay
Umarım senin ne olduğunu anlarda tez zamanda def eder.
- 5 ay
O dediğin sen olursunda o olmaz. Sen kendine bak. O kıza senin gibi 1000 taneside çamur atsa yine pırlanta gibi parlar da hiçbişey olmaz ona. Sen ve senin gibilerden rabbim korusun inşAllah onu.
Soran5 ayDefol
- 5 ay
Umarım en kısa zamanda sende o evden defolursun.
Soran5 ayGitmicem ağla
Soran5 aySiz erkekler Kezban kızlara bayılmaya devam fösmfmmdmdmd
- 5 ay
Ev kızınmış ya senin ne mal olduğunu öğrenirse ya da anlarsa o def eder inşAllah dicem ama vicdanlı merhametli birisidir kesin onuda yapamaz. Neyse sen bu kafayla kendi ayarında birilerini bulur çıkarsın onların yanına o güzel çocukta kurtulur senden İNŞALLAHHHH
- 5 ay
Sen gibi teşhircilerde kendinizi sergilemeye devam edin. Sonra aldatıldık darp edildik sevilmedik die dövünür dövünür durursunuz. En azından senin başına gelecekler böyle
Soran5 ayO boşuna Üni okuyor evde hizmetçi olacal zaten
- 5 ay
O sadece bir kişiye kadınlıkta yapar hizmetçilikte yapar aşçılıkta yapar çocuklarına annelikte yapar. Ve bunları yaparken zerre gocunmaz. Ama seni kullanır kullanırda atar onunda sayısını bilmezsin.
5 ay
Ya sal kizi Alla alla ne taktin kiza aq.
212 Yorumla
Soran5 ayGl benım yerımde yaşa anlardın ne demek istediğimi. Cocugu
- 5 ay

Lan ne olmus Allah cahili sorunu kaldirttim hala akillanmiyorsun.
Soran5 ayAçıkla peki dinliyorum senı?
Soran5 ayNe olmuş ya size ne kadar normal geliyor
- 5 ay

Senin ne zoruna gidiyor kizin hayati?
Soran5 ayBağnaz ve ona acıyorum bir erkeğim hizmetçisi olacak ve aldatılacak 😀
Soran5 ayVe bunun gibiler topluma zararlı insan gibi yaşamayı öğrensin
- 5 ay
Neden aldatilacagini düsünüyorsun?
- 5 ay
Ak partili misin anlamakta güclük mü cekiyorsun yazdiklarimi?
- 5 ay
Bir insan enerjik diye göze batmak kizim sen sorunlusun.
- 5 ay

Kiz kudurtmaya devam etsin.
Soran5 ayAğla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni rahatsız etmiş anlıyorum 🌿 Ama anlattıkların bana psikolojik bir sorun değil kültürel farklılık gibi geliyor. Her aile evinde gördüğünü taşır. Yerde yemek yemek ya da mütevazı giyinmek birçok kültürde çok normal 🌍 Titiz olması da bir tercih. Senin alıştığından farklı diye anormal gelmiş olabilir. Biraz merakla yaklaşmayı denesen belki bakışın yumuşar 💛 Seni asıl rahatsız eden onun tarzı mı yoksa birlikte yaşamaktan doğan başka bir his mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Senin alanına müdahele etmediği sürece ya da ortak kullandığınız yerleri senden habersiz değiştiemediği sürece sana batması normal değil.
06 Yorumla
Soran5 ayBen kıza tamamen kötü demedim cahil dedim mesela bir erkekle bile el ele tutuşmamış 21 yaşında çirkinde değil ne zaman erkek konusunu açsam kapatıyor sanki ruh hastası kulakları felan kızarıyor değiştiriyor konuyu ayrıca inek gibi hobisi kitap okumakmış heryeri kitap doldurdu evin içinde sait Faik’in kitaplarını görmekten ben bıktım ezberinde bile şiir var okulu bitince Almanyaya gidecek daha 3 yıl bu cahille kalıcam Almancası var en kısa sürede erasmus yapıp gitse ben rahatlarım ev bana kalır ne bir gece dışarı çıkıyor ne bir şey yapıyor ben sigara içiyorum balkonda içer misin diyor kokusu rahatsız ediyormuş hanımefendiyi birde perdeler sararıyormuş diyprum ya deli gibi hergun tuvalet banyo temizler odasını süpürür temizlik hastası ne var yanı tuvalet 2 hafta yıkanmasa ne olacak bir şey mı batacak? Böyle cahil olduğu halde erkeklerde bunun peşinde nasıl oluyor ne yapıyor anlamıyorum ben bu kızı erkekler cahil seviyor demekkş
Soran5 ayUlan ev kızın zaten gidince kal burada diyor ailesi almış eve bana kyk yurt çıkmadı evde tek kalmaktan korktuğu için ben varım
Soran5 ayben daha 2 hafta olalı eve geldiğimde kağıda kuralları yazmış işte eve arkadaş getirmek yasakmış burada ne demek istiyor sence erkek arkadaş getirme demek istiyor? İyide ben getirmifem zaten sen niye böyle bir kağıt asıyoesın birde bana senın kuralların varsa yazabılırsın canım mıdır nedir rahibe gibi aynı hiç manitası yok telefonu geçen gün mutfaktaydı şifresi bile yok aptalın teki girdim baktım kurcaladım biraz çiçek resmi kendi resmi kız arkadaşlarıyla olan resimler ders tahtasındaki notlar başka bir bok yok wpsinde flörtü dahi yok Instagram hak getire 30 dk tek girmiş
Soran5 ayEvde kalmış kart
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. bana çok anormal gelmedi. Sen bikini giyiyor musun
00 YorumlaAnormal olan ne yazdıklarının içinde
03 Yorumla
Soran5 ayBen kıza tamamen kötü demedim cahil dedim mesela bir erkekle bile el ele tutuşmamış 21 yaşında çirkinde değil ne zaman erkek konusunu açsam kapatıyor sanki ruh hastası kulakları felan kızarıyor değiştiriyor konuyu ayrıca inek gibi hobisi kitap okumakmış heryeri kitap doldurdu evin içinde sait Faik’in kitaplarını görmekten ben bıktım ezberinde bile şiir var okulu bitince Almanyaya gidecek daha 3 yıl bu cahille kalıcam Almancası var en kısa sürede erasmus yapıp gitse ben rahatlarım ev bana kalır ne bir gece dışarı çıkıyor ne bir şey yapıyor ben sigara içiyorum balkonda içer misin diyor kokusu rahatsız ediyormuş hanımefendiyi birde perdeler sararıyormuş diyprum ya deli gibi hergun tuvalet banyo temizler odasını süpürür temizlik hastası ne var yanı tuvalet 2 hafta yıkanmasa ne olacak bir şey mı batacak? Böyle cahil olduğu halde erkeklerde bunun peşinde nasıl oluyor ne yapıyor anlamıyorum ben bu kızı erkekler cahil seviyor demekkş
5 aySoğanı pişirip mi yiyor yoksa direk ısırıyor mu
016 Yorumla- 5 ay
Duzgun bı soru sorduk yobaz 😀
- 5 ay
Bence kız gayet sağlıklı. Temiz düzenli biri gibi geldi
- 5 ay
Sen nasıl bu kadar hızlı yazabılıyob la
Soran5 ay2 kere aynı soruyu sordum ordakı yazdığımı yapıştırdım işte
- 5 ay
He. Bende diyorum yapay zeka bu kadar yazamıyo karsımda turkıye klavye şampiyonu mu var acaba dedim. Kıza da cok kurulmussun. Bu kadar kurulma sal gitsin
Soran5 ayBıktım srtıkkız durmuyor yerşnde
- 5 ay
Kavga cıkar ve evını değiştir
Soran5 ayO kavga taraftarı değil ben gıcık kapıyorum cahil çünkü
- 5 ay
Cahille sohbeti kessen peki
Soran5 ayYa kız enerjik bak 1 saat önce gel kek yapalım diypr ben kıza sert çıkmıyorum gidecek yerim yok
- 5 ay
Sen kıskanıyo olabılır mısın
Soran5 ayNe alaka
- 5 ay
Ben sana titiz temiz çalışkan ve hayalleri olan birisi var desem ona direk cahil demezsın cunku
5 ayNerden buldun bunu
09 Yorumla
Soran5 ayNe bilim ya
- 5 ay
İyide tanımadığın biriyle nasıl aynı evi paylaşıyorsun
Soran5 ayYurt çıkmadı ev kızın zaten
- 5 ay
Tamam da kızı nasıl buldun sen
Soran5 ayÜniversitede
Soran5 ayAynı sınıftayız aynı kampüs
- 5 ay
Nerde okuyorsun peki
- 5 ay
Cevap
Soran5 aySanane
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Cahil ve köylü ev arkadaşım var gittikçe gözüme batıyor bana anormal geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım