Merhaba hayatımız 11 sene önce ailenin boşanma aşaması ve dağılmasıyla birlikte ablam ve ben dağıldık anne kendi hayatını kurtardı o da az çekmedi baba tarafından hal veriyorum bize sahip çıkmadı ama ilerleyen süreçte baba kendi hayatına baktı biz de o sıra okul vs derken neye uğradığımızı şaşırdık geldiğimizde annemiz gitmişti evden işte boşandılar filan ablam okudu öğretmen oldu atanmayı bekliyor hala babane evinde benim hayat hikayemde aile dağıldıktan sonra amcam dedi okuldan sonra gel yanıma çalış girdik tabi bize 3 sene para vermedi sadece yol parası iş yerine git gel sahiplenme olayına girdi amele gibi çalıştık çocuktuk nereden bileceğiz aradan 5 sene daha geçti baba ortada yok aileden kimse ortada yok babanem dedem ile kalıyordum evi sadece otel için kullanıyordum yani herhangi bir sevgi bağı yoktu kullanmak vardı evini arabasını benim sayemde destek çıkarak aldı her neyse amca bana sigorta yapmıyor para vermiyor verdiği para para değil yani veriyor da örnek veriyorum asgari ücret 28 bin bana veriyor 5-6 bin askerlik zamanı geldi baba ortaya çıktı bedeli parası verecekti amca kabul etmedi bana dediği 4 sene üniversiteye yazıl çalış kendin biriktir git amaç hala kullanmaktı babamla araları bozuldu babam da çık yanıma gel dedi a şehirden b'ye gittik ortada süründük ev yok nerelerde yattık yemek yapan yok neler çektim 3 sene oldu gideli şimdi ki mevzu da babam 3 sene boyunca bir yere girip çalışsam kendi çabalarım ile alsam kafam rahattı aile yok dırdır yok söz laf yok ama gittim bir kere geçmişe dönüp bakıyorum yine sıfırım biraz para biriktirdik babayla 2-2.5 mn civarında ama o para benim gibime gelmiyor ya benim değil sanki neyse babam ev alalım diyor memleketten ama benim kaygım iki gün sonra kendisi evlenecek o eve çökecek gibime geliyor yine geçmişe dönüp baktığımda yine kaybeden ben olacağım evi benim üzerime yapacak ama yine de baba parası ile laf söz işitmek istemiyorum kaygısı var siz olsanız ne yaparsınız biraz akıl almak istedim sizden gelecek kaygım var ileride eşime böyle bir hayat yaşatmak istemiyorum çocuklarıma böyle bir hayat yaşatmak istemiyorum bilmiyorum 2. seçeneğim var kayboldum akıl veren yok kimsenin aklıyla bir şey yapmak da istemiyorum kimseye güvenilmez ama biraz insanlardan dinleyeyim dedim öğütlerini akıllarını alayım dedim yaş 22 zaman geçmeden ne yapsam diye düşünüyorum kendi kendimi yiyorum zor beni hayat değil de insanlar yordu iyi akşamlar şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer