Yani birine yürüdüm aslında kız da benimle konuşuyor ama gelmiş sen niye evde kaldın bu yaşa kadar falan yaptı sinirimi bozdu
3 ay
İyi yapmış. Hep kadınlara mı yapacaklar. Ulan internette çıkıyor 3-5 tane anasına bağımlı yaşayan özürlü ee neymiş kadınlar için evlenme çocuk yapma yaşı 20-25 yaşmış. 30-35 yaştan sonra olmazmış. Evlilik yaşı geçmişmiş siz kimsiniz ulan? Üniversite oku bitir zaten 23-24 yaş oluyor. Sonra iş bulup atanmaya çalışıyoruz bulamıyoruz. Bulsak da bulasıya kadar zaten 30 yaş oluyor.
20-25 kız evlensin isterler evlenirken de ev araba yazlık düğün altın mehir isteyince de kızarlar. Kıza bakması kuaförüymüş alışveriş parasıymış vermek zor gelir. Ondan sonra Türk kadınları paraya tapıyor para için kendini satar derler. Sanki kendileri 20-25 yaşında evi arabası işi gücü yerinde oluyor o yaşta. Çoğu insan 30 yaşında bile bunları elde edemiyor. İş bile bulamıyor.
Bir de yarım yamalak biyoloji bilgileriyle diyorlar ki kadınların yumurtaları yaşlanıyor. Ama 35'ten sonra erkeklerde de git gide spermlerde bozulma mutasyon riskinin arttığını ve çocuklarda down sendromu riskini arttırdığını kimse söylemiyor. Yumurta sağlıklı spermle eşleşiyor. Sağlıklı sperm gönderemezsen yumurta eşleşmiyor.
Bütün kin ve nefretini kustuğuna göre umarım rahatlamışsındır
Ohhh boşaldım.
Aman git öteye boşal pis pis
Olur mu daha yüzüne attırcam. :D :D :D :D :D
Yok o bizim işimiz ağzına yüzüne attırıp sonra popona tekme vurup yol veririz
yok burada onu ben yapıyorum :D :D
Sen ağzına penis almaya devam et
Almıyorum ağzına veriyorum :D :D :D :D :D
Sen anca domslırsın
30 yaş asla yaşlı değil 🌸 Ben 50 yaşındayım ve dönüp baktığımda 30’ların insanın kendini yeni yeni tanıdığı dönem olduğunu görüyorum. Evde kalmak lafı tamamen toplumsal baskıdan çıkan bir söz. Bu yaşta bekar olmak bir eksiklik değil bir tercih ya da hayat akışı 💛 Onun bu yorumu seni incittiyse bunu ciddiye al. Seni anlayan biri yaş üzerinden vurmaz. Değerini bir cümleyle sarsma 🌿✨
Cevap
2Cevap
hayır
Yok.
boş ver takma
Boş yapiyorlar takılma o ergenlere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?