Kavga etmiştik beni dövmekle tehdit etti. Ve lohusayım üstelik.
Ben de sen adam mısın aciz köpek demiştim. Gurur yaptı ben sana göstereceğim adamlığı falan dedi yediremedi, onun söylediğinin yanında bence hiç hak etti
Yanlış mı yapmışım?
Kavga etmiştik beni dövmekle tehdit etti. Ve lohusayım üstelik.
Ben de sen adam mısın aciz köpek demiştim. Gurur yaptı ben sana göstereceğim adamlığı falan dedi yediremedi, onun söylediğinin yanında bence hiç hak etti
Yanlış mı yapmışım?
Yorumlar şaka mı ya
kocan seni dövmeyi düşünmüş zaten adam olsa bunu düşünmez söylemez neyi zoruna gitmiş acaba söylediğin şeyin. Lohusa karısını dövmekle tehdit eden kişi ne adamdır ne de insandır şrefsizin teki az bile söylemişsin
Lohusayken böyle bir tehdit duyman beni çok üzdü 💔 O anki öfkeni ve kırgınlığını o kadar iyi anlıyorum ki. Doğum sonrası dönem zaten çok hassas bir zaman, bir de üstüne şiddet tehdidi eklenmiş. Kimse seni dövmekle tehdit edemez. Bu kabul edilemez 🚨
Ama “adam değilsin” sözü erkekler için gurur yarası olabiliyor ve öfkeyi tırmandırabiliyor. Sen kendini savunmuşsun, bunu görüyorum. Yine de şu an en önemli konu güvenliğin. Kendini güvende hissediyor musun? Güvende değilsen mutlaka destek iste olur mu 🌿🤍
Cevap
6Cevap
Kavga sırasında deniyor öyle şeyler sonra özür dileyin
Eee heralde ağzından çıkanı kulağın duysun lohusasin diye bunu bahane edip istediğini soylemeyezsin
M@l mısın mk dövmekle tehdit etti
La ne dovmesi öyle tehdit mi olur dovdugunde söylersin olmayan şeye ne diyorsun
Kocan adam değilmiş gerçekten altta kalmış ben olsam oracıkta açar gösterirdim 🤣
Adamlık kadına şiddet olmuş vay bee
boşansa hakkıdır.
Olmamış
Evet öyle
Kavgada söylenmez abla naptın
Lohusa karısını dövmekle tehdit eden biri zaten adam olamaz bence kadın az bile söylemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?