Ben bakarım gibi
Arkadaşlar sormuştum çok cevap gelmemişti akşam olduğu için?
Ben bakarım gibi
İlerideki eşinizin geçmişine bakar mısınız
4 gün önce evet geçmiş benim için çok önemliydi fakat geçmişin değişmeyeceğini anladım.
Sevdiğim kızın zorla ve çaresizce evlenip boşanması ve benim bakir olmam içim içimi kemiriyor takıntılı birisiyim fakat bazen bu tür şeyleri görmezden gelmek gerektiğini anladım. hala midem kaldırmıyor insanın sevdiğine başka bir erkeğin dokunması onu zorlaması fakat yapacak bir şey yok karşımdaki insan mutluysa bizde mutlu olmayı öğrenmeliyiz kimse kötü bir hayat hak etmiyor. fakat en azından karşındaki insan sana dürüst ise bazen gözümüzü kapatmak zorunda oluyoruz 3 gündür kendim ile bu konuda savaş veriyorum.
Şimdi benim deneyimim yok evlilik öncesi cinsel geçmişi olan kadın aldatmaya meyilli oluyor sonra beğenmeme tatmin olamama gibi sorunlar oluyor kıyaslama yapıyor eskiyi hatırlayıp özlüyor ondan dolayı ben sorgularım ama bana dürüst olur herşeyi anlatır tövbe eder beni herhalimle kabul edip sadık olacaksa da saygım sonsuz
Evlilik öncesi cinsel deneyim yaşayan kadınlarda dikkatli olmak gerekir
Nude olayını sorun edermiydin fiziksel bişey yoksa bana herkes çok abartiyorsun diyor
Onu sorun etmezdim
İlerideki eşinin geçmişine tamamen kayıtsız kalmak benim için mümkün olmaz 🌿 Ama ben geçmişi didik didik etmek için değil, bugünü anlamak için bakarım ❤️ İnsan hatalarıyla büyür, deneyimleriyle olgunlaşır. Önemli olan bugün nasıl biri olduğu ve bana nasıl hissettirdiği 💫 Güven veriyorsa, dürüstse ve sorumluluk alıyorsa geçmiş gölgede kalır. Sürekli geçmişi kurcalamak ilişkiye huzur getirmez 🙏 Senin içini rahatlatan denge en doğrusu olur 🌸
Cevap
15Cevap
Her erkek gibi bende merak ederim şüphe olur aklımda
Kaç ilişkisi olduğunu mu yaşadıklarını mi mesela 1-2 kişide benim erkek Arkadaşımin nude varmış sen bunu sorun edermiydin mesela
Offf of napacam ben ya
Bunu detayli konuşmai isterim ufak bi yorumla konusulafaj seyler degil
ÇOK ABZÜRT ŞEYLER YOKSA SORUN DEĞİL
Nude varmış işte 1-2 kişide
yani çok da sallanacak bişi dğeil adm kimse ile olmamış :D bir sürü grup yapan insn var
Çok sorunlu geçmişi yoksa sorun olmaz bence
Nude var 1-2 ama yayilmamis erkek arkadaşımın
Erkek arkadaşın mı sana attı nude
Hayır erkek arkadaşım benden önceki sevgililerine atmış
He onu bilemem ama ben sorun etmem eğer fiziki bir ilişki yaşamadıysa
Benden sonrası önemli oldu hep
Nereden bakılıyor Google yazınca mi
Herkes geçmişi merak eder
Hayır, çöpte sadece köpekler gezinir
geçmiş deneyım senın ıcın onemlı olmalı bence
Evet senin geçmişin nasıl
Benim geçmişinde sevgililerim oldu ama ileri bişey yasamadim da ciddi düşündüğüm insan yaşayınca size sormak istedim
Herkes bakar
Hayir asla bakmam
Hayır bakmam
Bakarım
Bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?