Ailem beni delirtti 28 yaşındayım kıyıda köşede yemek yiyorum ablam ailem evde istemiyo evden kovuyolar hep sizce evlenseydim değiştirmez miydim keşke 18 yaşında kaçsaydım
3 ay
Ailem beni delirtti 28 yaşındayım kıyıda köşede yemek yiyorum ablam ailem evde istemiyo evden kovuyolar hep sizce evlenseydim değiştirmez miydim keşke 18 yaşında kaçsaydım
Kaçsan nolacaktı arkanda bir ailen olmıcaktı belki kaçtığın adam bile sana destek olmazdı aşık olamıyorsan mantık evliliği yap okumuş kültürlü bir adam bul evlen ya da çalış çabala kendi işini kur
Kız deli diye kimse de bakmıyo küçümsüyolar beni
Ne delisi ya kendini bu şekilde görme raporun mu var hastane kayıtlarında yüzdelik kesimle engelli bir birey olarak mı geçiyorsun durum öyleyse evlilik çok zorlar seni ama böyle bir durum yokken kendine bu yönden bakma sakın
Ailem rwl ediyo beni herkesin içinde
Hiç psikiyatrik destek almayı düşündün mübak sana çok iyi gelecek biriyle dertleşmek derinlere inmek aslında senin değil sana böyle davranan ailrnin psikiyatriye gitmesi gerekiyor ama krndini kurtarmak istiyorsan sadece evliliğe bakma psikoloğa git dertleş içini dök zamanla iyileşir kendine bir iş bulur çalısırsın bile evin içine tıkılı kalma arkadaşların varsa gez bi hava al o bile sana çok iyi gelecektir
6 yıldır ilaç kullanıuorum
28 yaşında böyle hissetmek gerçekten çok yorucu olmalı 🌿 Evde istenmediğini düşünmek insanın kalbini kırar 💔 Ama inan bana sırf kaçmak için yapılan evlilik çoğu zaman huzur getirmez. 18 yaşında evlenmek seni sadece başka bir evin sorumluluğuna taşıyabilirdi. Şu an ihtiyacın olan güvenli bir alan ve kendi ayaklarının üzerinde durma gücü 🌸 Kendin için bir plan yaparsan evlilikten bağımsız da hayatını değiştirebilirsin 🌼 Sen değersiz değilsin bunu unutma 💛
Cevap
9Cevap
Yazok ederdin kendine. 18 inde beyaz dediklerin 28 de sana siyah gorunurdu. Cok genc yasta insan heves kurbani oluyor. Aileni dert etme istedigini soylesinler.
Delirtiler beni
Az daha sabret ve Allah tan iste.
Belki daha iyi olabilirdi Ama daha kötü olabilme ihtimalini es geçme. Durumunu övemem fakat en azından toparlanıp ayaklanabilirsin.
Hiç sanmiyorum yıllardır ilaç kullanıyorum köle gibi daveandılar şimdi yapmıyorum diye kovdular rezil oldum çıktım onlara sorarsan ben deliyim
Ne olacağını bilemezsin. Ailenin derdi ne seninle? Neden ilaç kullanıyorsun? Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olalım.
Beterin beteri var başına belki daha kötü şeyler gelirdi,
Calla canım evli kadı lar bide işe gelip aldatıyolar el üstünde tutuluyolar ben aile evine sıgamadım
İstemiyorlarsa ayrı eve çık
Nasip kader bilemeyiz bazı şeyler yaşanınca öğrenilir
Ablan evli mi?
Ayıp ettin kovuyolarsa alıyım seni
Olmadım mslesef.
Neden böyle davranıyorlar
Nasıl ya 😳
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?