Abim var 29 yaşında, bu zamana kadar neredeyse hiç çalışmadı bu yaşına kadar babam götürdü her türlü işlere soktu fabrika olsun telefoncu olsun ama bıraktı bıraktı geldi, oralarda da toplasan bir ay çalışmadı, 2 yıllık üniversite mezunu o bölümü de babam ona oku dedi öyle okudu şimdi de o bölümden atama olmayınca iş bulamayınca babamı suçluyor sen oku dedin diye, iş aramaya çalışmaya hiçbir çabası yok, sabaha kadar bilgisayar başında abur cubur tüketiyor oturuyor akşama kadar da yatıyor, annem babam yaşlı insanlar artık onu çekecek durumda değiller, bugün 64 yaşındaki annem akşamüstü saat 4'te hadi kalk hadi kalk diye dil döküyor kaldırmaya uğraşıyordu, vallahi görünce acıyorum içim eziliyor abime değil de anneme bu yaşında hâlâ çocuk gibi onunla uğraşıyor akşam yat artık, sabah uyan artık, gel yemeğini ye, banyoya gir, evden de yemiyor sürekli dışarıdan yiyor, kripto borsa oralardan kazanıyor galiba üç beş bir şeyler yoksa başka ne yaptığını kimsenin bildiği yok, ben de işsizim ama eve ev işlerine katkım oluyor buna rağmen anneme yaranamıyorum bir sürü hakaret işitiyorum ama o sı.. gır gibi yatan elini bir şeye sürmeyen oğluna bir şey demiyor bebek gibi davranıyor yine de annemin bu durumuna çok acıyorum üzülüyorum, ne yapmalıyız? Cuma günleri cuma namazına gider sadece, başka arkadaşı falan yok. Baban bir şey demiyor mu derseniz o da dil döküyor ama nafile, böyle yaşlı insanları uğraştırıp duruyor erkek olsam gücüm yetse iki tane ben çakardım ama..
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer