"gerektiğinde yardımda bulunmayarak bir kimsenin güvenini yok etme."
🙃
Annemden :d
Cevap
14Cevap
Babamdan ama yinede babamı emekli yapıp ev aldım ama görüşmüyorum kendisiyle
Görüşmemek de haklısın evlatlık görevini de fazlasıyla yapmışsın zaten
Birde banka hesabına her ay 25 bin tl gönderiyorum anneme kötü davrandığını duyarsam her şeyi elinden alacağımı da söyledim. Daha bir şey yapamam onun dışında köyde de ev yaptırdım her yaz gidip tatil yapıyorlar 3 ay daha ne yapayım
Senin gelirim ne kadar ki 25 bin atıyorsun? Yani bilmiyorum helal olsun ne diyim
250 ,350 bin arası net olmuyor en az 250 en fazla 350 fazlasını atarım ama atmıyorum sonra işe yaramaz amcalarıma veriyor kuzenlere dağıtıyor verince ama anneme limit yok. bu arada yalnız yaşıyorum kafama göre takılıyorum yani kardeşlerim de var onlara da yardım ediyorum ama 5 senedir ailemle görüşmüyorum yan yana gelmedik hiç bu yaz geleceğiz yan yana süpriz yapacam
En iyisini yapıyorsun karşılaşmanız da umarım güzel geçer
maşallah ne iş yapıyorsun
@nurolurrryeterrr yurt dışında işlettiğim 3 işyerim var benim hikayem uzun yerimde olsan ailene bir kuruş vermezsin 2018 de battım 20 milyon kaybettim bir an herşeyim gitti ailem dışladı parasız kalınca bir arkadaşımdan borç para aldım o zamanlar 50 bin tl yurt dışına çıktım tek başıma sokaklarda yattım aynı elbiseyle 2 ay gezdiğimi bilirim rezil bir hayatım vardı sonra bir iş buldum çalıştım çok kaçak çalıştım biriktirdim işyeri açtım ortak oturum kimliğimi aldım böyle böyle eski halimden çok daha iyi seviyeye geldim şimdi ailem ağzını açamıyor gerçi konuşacak yüzleri yok ama neyse diyorum yinede kız kardeşlerim var deyip yardım ettim görüşmek istiyorlar hep ben yok diyordum ama bu sene düşünüyorum görüşmeyi 3 günlüğüne
Anladım... ailenin adına üzüldüm çünkü senin gibi bir evlat kaybetmişler ama sen yine onları kıramayıp babana ev almışsın her şeylerini düzmüşsün aslında sen yeterince evlatlık görevini yerine getirmişsin çukura düşmüşsün ama yine sen kendini kurtarmışsın ailenle görüş ama pek yüz verme ki değerini anlasınlar inşallah bundan sonra iyi, huzurlu bir hayat yaşarsın
@nurolurrryeterrr ben halimden memnunum iyi ki böyle olmuş daha iyi oldu en azından mesafeliyim benim yerimde başkası olsa bir kuruş vermez. Mecbur değilim ama her şeye rağmen ailem diye
Annemden. Evvlenmek istiyorum bana birisini buluver demiştim o kadar ortaokul lise üniversite okudun kendinde neden bulmadın demişti o sözü kalbimi kırdı son 12 senedir Sadece bir kez gördüm iletişimim yok bayramlarda bile konuşmam
Daima iş arkadaşları tarafından hançerlenirim 😃
Sen neden annenden?
İnsa ilk ihanetini en çok güvendiği yerden alır!
Sonra da "neredeyse" kimseye güvenmemeyi öğrenir.:)
Ben de annemden
❤️🩹 Rabbim kayınvaliden olacaksa onu şefkatli eylesin sana karşı
Kalbinden öpüyorum ❤️çok teşekkür ederim Amin senin içinde amin
Amin 🥰
İntiharın eşiğinemi geldin 😅
Dün bıçak bileğimdeydi bugün değil 😅 sayılır mı hocam?
Eklesene beni bi
İhanete uğramadım lise çağlarım hariç
Çocukken kızımı sana vercem diyen komşu teyzeden
İlkokulda sıra arkadaşımdan
Bir alana bir bedava ikinci de benden olsun
Ben de annemden
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni de ❤️🩹
İnşallah seni de canım ❤
Anneler çocuklarına ihanet etmez
Eder
Etmez.
🤫 Herkes aynı yaşantılardan geçmez
Aksini söylemedim. Herkesin farklı bir yaşamı ve farkı anne babaları var. Annen sana ne yaparak ihanet etmiş olabilir
Benim annemde bana ihanet etti annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle 9 yıldır görüşmüyorum
@AristokratBey ihanetten kastınız ne bilmiyorum. Hayvanlar aleminde bile anneler yavruları için kendini tehliye atıyor biz burada insandan bahsediyoruz. Anneden bahsediyoruz yaaa. Evet yanlışlari olabilir, hataları olabilir ihanet edecek kadar ne yapabilirler
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez
@AristokratBey yorum yapmayacağım, kimse dört dörtlük değildir. Her ne yaptıysa Allah günahlarını affetsin
@ giz li üye hayvanlar aleminde de bazı anneler gene yapar bu ihaneti 3 tane kuşu vardır yuvasında bi tanesini çelimsiz görür bu yaşamaz der düşünmeden yuvadan aşağı atar onu ihanet sadece sevgilinin aldatması değildir bazen en büyük ihaneti ailenden yersin, ama umarım yemezsin.
Yok tatlım o öyle değil, yavruyu çelimsiz diye atmaz yuvadan eğer yiyecek sıkıntısı varsa toplayabildigi yiyecek üç yavruyu yetmeyecek gibiyse yine annelik içgüdüsü ve annelik merhameti ile diğer iyi yavruyu koruyabilmek ve kurtarabilmek için yaşama şansı en düşük olandan vaz geçmektir o kuşun yaptığı.
Kes sesini ya tamam. Yuvadan atılan kuş olsan gene böyle bakabilecek miydin dünyaya ge, rzek seni.
Kişiliğin belli oluyor. Hak ettiğin şekilde davranmissin...
🖕🏻 Karşımdakine hak ettiği muameleyi veriyorum yööörrüüüü
Seviyeye bak 👏👏👏
Nası bi ihanet
Oyun karakterinden
Babamdan 😄
Sevgilimden
Hayattann
Nasıl ihanet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annemden ihanet görmek insanın içini en derinden sarsıyor 💔 Çünkü anne güven demek, sığınak demek. Sen bunu yaşarken çocuk yanın incinmiş olabilir. O kırgınlık büyüdükçe hayata bakışını da etkiler 🌿 Ama şunu bilmeni isterim, annenin yaptığı senin değerini belirlemez. Yaşadığın duyguyu bastırma, kabul et ve üzerine şefkatle git 💗 İstersen bu konuyu biraz aç, içindeki yük hafiflesin 🕊️