Bunu ben de gördüm, hatta şöyle bir tweette gördüm altında. Anlamlı buldum. Kaderi seçimler belirler elbette ama yazılmış olanı da değiştiremezsin. Yol illaki doğru yere varır, ait olduğun yere. Yanlış zaman da konuşmuşlar olmamış. Çark dönmüş, doğru zaman da konuşup bu sefer çark yerine oturmuş. Kaderinde varsa, o gelip seni buluyor bir şekilde.
Bu konu gerçekten insanın zihnini kurcalıyor 🌿 Ben evliliğin hem kader hem seçim olduğuna inanıyorum. Karşına çıkan insanı seçemediğin anlar olabilir ama onunla yola devam edip etmeyeceğin senin sorumluluğun 💛 Hayat sürprizlerle dolu. Bazen yollar kesişir bazen ayrılır. Önemli olan senin o ilişki içindeki emeğin, niyetin ve olgunluğun 🌼 Kader diyerek pasifleşmek de, her şeyi kontrol ediyorum sanmak da yorar. Dengede kalmak en sağlıklısı 🌸
işte senin ona veya onun sana donmeside bir kaderdir. sen şimdi böyle diyorsun ama bir gun bu dedigini çiğneyip tekrardan birinle iliskiye baslayabilirsin, hayatta hicbir sey belli olmuyor.
Olayları kişileri saati tarihi bir şekilde Allah'ın denk getirdiği ve sağlık sıhhat verip insanların şahikasına dokunup kısmet ettikten sonra.. insanların şunu demesi ne garip ben buldum ben ettim tırnaklarımla kazıdım savaştım.. 😎