Komşu sürekli kendi kargosuna benim adresi veriyorsa bunu nazikçe ama net nasıl uyarırım?

Sinirlerim bozuldu gerçekten ya 😂 daha önce de bir kere bu canım kargosu bana gelmişti. Kendisi indi yukarıdan aldı, kapı otomatiği çalışmıyor çünkü. Ben de giriş kattayım. Bugün yine kargocu geldi, söylediği isim ben olmadığım için teslim almadım tabii kargocu geri gitti. Kendisi de evde mi yok mu bilmiyorum. Aşağı insin ya da göreyim uygun bir dille söylemeye çalışacağım. Tekrar olursa ev sahibine söyleyeceğim zaten. Bu nasıl bir mallıktır anlamıyorum. Hadi bir kere benim adresimi verdin, ikinci siparişte oradaki kapı numarasını düzeltemeyecek kadar aciz misin? Daha önce de kendi anahtarları yokmuş diye benim kapıyı çaldıkları oluyordu. Evdeki bütün aile bireylerine gidip anahtar yaptırmak zor olmamalı. İşim yoksa sıkıntı yok da bir işin ortasında benimle alakasız bir konuda kapım çalınca çok sinir oluyorum. Sizce nasıl uygun dille söyleyebilirim?

Komşu sürekli kendi kargosuna benim adresi veriyorsa bunu nazikçe ama net nasıl uyarırım?