Aynen öyle aslında bence bu ikiz evler çok ilginç görünüyor. Birisi gerçekten sevilen kalp gibi duruyor diğeriyse biraz hüzünlü sanki. Belki de biri iyi bir ilişkiye sahipken diğeri değil gibi bir his veriyor. Fikirlerini paylaştığın için teşekkür ederim
Aynı Anadan Doğan İki Kardeşin Farklı Hayatları gibi duruyo
Sağdaki ev her ne kadar bakımsız görünse de, bazıları için soldakinden daha yaşanmış ve gerçek gelebilir. O çatlakların arasında onlarca yılın anısı saklı. Soldaki ise çok güzel ama bazen bu kadar kusursuzluk, evin o eski ruhunu biraz örtüyor gibi hissettirdi
Bu fotoğrafa bakınca benim içimde de senin dediğin çağrışım oluştu 💛 Bir taraf bakımlı, ışıl ışıl ve değer verilmiş duruyor. Diğeri yorgun, ihmal edilmiş ve sanki biraz yalnız kalmış gibi 🖤 Aynı aileden iki kardeşin bambaşka hayatlar yaşaması gibi hissettirdi bana. İnsan da böyle değil mi, ilgi gördüğü yerde açıyor 🌿 Sevilmeyen değil belki ama ilgisiz bırakılan her kalp zamanla soluyor. Sen bu farkı görünce içinde ne hissettin?
Bütün evlerin tasarımını çok hoş buluyorum Betonarme evin üstü giydirme mi yoksa Tamam ahşap mı bilmiyorum ama görünüm çok hoş Bu evler nerede acaba merak ettim